Quut

Functioneel en esthetisch speelgoed, made in Belgium

Quut is een Belgisch merk dat in 2012 werd opgericht met als doel innovatief en duurzaam speelgoed te creëren dat kinderen stimuleert om actief te zijn in de buitenlucht. Het merk biedt een breed scala aan strand- en waterspeelgoed aan, waaronder schopjes, emmers, zeefjes en andere accessoires die zijn ontworpen om kinderen te helpen bij het bouwen van zandkastelen, grachten, tunnels en andere creaties.

Een van de belangrijkste kenmerken van Quut is de nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Het merk maakt gebruik van gerecyclede en recyclebare materialen, zoals ABS, PP en siliconen, die veilig zijn voor kinderen en de natuur. Bovendien zijn de producten ontworpen om lang mee te gaan en kunnen ze worden hergebruikt, waardoor ze een duurzame optie zijn voor ouders en kinderen.

Een ander kenmerk van Quut is het innovatieve ontwerp van het speelgoed. Elk product is zorgvuldig ontworpen om kinderen te stimuleren om creatief te zijn en hun verbeelding te gebruiken. Bijvoorbeeld, de Ballo, een schopje met een ronde kop en een handvat dat ook als bal gebruikt kan worden, of de Cuppi, een schopje, zeef en bal in één. De producten zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van fijne motoriek en coördinatie.

Quut heeft verschillende internationale prijzen gewonnen voor zijn innovatieve ontwerp, waaronder de Red Dot Design Award, de German Design Award en de Good Design Award. Het merk is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 50 landen en heeft een sterke online aanwezigheid. Met hun focus op duurzaamheid, innovatie en kwaliteit is Quut een merk dat ouders en kinderen kunnen vertrouwen en waarderen.

Er zijn 43 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 90,00
Quut

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt