Jollein

Jollein is een gerenommeerd Nederlands merk op het gebied van kinderproducten. Opgericht meer dan 40 jaar geleden, heeft Jollein zijn reputatie opgebouwd met zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige, veilige en stijlvolle producten voor baby's en peuters.

Slaapzakken, bedranden, dekens, bedhemels en nog veel meer...

Het merk biedt een verscheidenheid aan essentiële baby- en kinderproducten zoals slaapzakken, bedranden, dekens, slabbetjes, bedhemels en andere wonderen. Met speelse patronen en geruststellende kleuren, voegen Jollein producten een vleugje vreugde en stijl toe aan het dagelijkse leven van kinderen en hun ouders.

Veiligheid, comfort en esthetiek; de kernwaarden van het merk

Veiligheid is een topprioriteit voor het merk. Alle Jollein producten zijn ontworpen volgens de strengste veiligheidsnormen. De gebruikte materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om zacht te zijn en geen gevaar te vormen voor de gevoelige huid van baby's. Ouders kunnen dan met een gerust hart kiezen voor Jollein producten voor hun kleintjes.

Bovendien hecht Jollein veel belang aan comfort. De slaapzakken en dekens zijn ontworpen om baby's de hele nacht warm en comfortabel te houden. De slabbetjes zijn gemaakt van zacht en absorberend badstof, wat ideaal is om de kleding van kinderen schoon en droog te houden tijdens het eten.

Esthetiek speelt ook een sleutelrol in de Jollein producten. Het merk biedt een verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren die een stijlvolle touch toevoegen aan de babykamer. Speelse patronen zoals schattige dieren of moderne geometrische vormen zijn een populaire keuze onder ouders die op zoek zijn naar zowel functionele als charmante kinderproducten.

Het merk is ook milieubewust. Het streeft ernaar zijn koolstofvoetafdruk te verminderen tijdens het productieproces van zijn producten. Bovendien worden Jollein producten vaak geleverd in herbruikbare verpakkingen of gemaakt van gerecyclede materialen. Ouders die het milieu een warm hart toedragen, zullen dit gebaar zeker waarderen.

Samenvattend, Jollein is een gerenommeerd Nederlands merk in de sector van baby- en kinderproducten. Met zijn uitgebreide assortiment aan hoogwaardige, veilige en mooie producten, biedt Jollein ouders gemoedsrust als het gaat om de veiligheid van hun kleintjes. Dankzij zijn toewijding aan comfort en esthetiek, positioneert Jollein zich als een betrouwbare keuze voor ouders wereldwijd.

Jollein bij Sebio: Hoogwaardige, Veilige & Stijlvolle Babyproducten

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt