Super Petit

Accessoires voor kinderen SuperPetit: Speelse en creatieve producten om de verbeelding te stimuleren

Het idee achter SuperPetit is om slimme, speelse en praktische accessoires aan te bieden. In 2015 lanceerde het merk de eerste collectie herbruikbare siliconen placemats om in te kleuren, waarmee het concept van duurzaam kleuren opnieuw werd uitgevonden en al snel iconisch werd. Sindsdien ontwikkelt SuperPetit nieuwe productlijnen die zijn ontworpen om de creativiteit en verbeelding van kinderen te stimuleren.

SuperPetit is ook een familieavontuur, gedragen door een complementair zussenduo. Maud, gevestigd in Hong Kong, houdt zich bezig met het ontwerp en de productie van de collecties, terwijl Diane zich richt op distributie en logistiek vanuit het kantoor in Frankrijk. Ze delen de wens om verantwoorde en duurzame producten aan te bieden die in overeenstemming zijn met onze milieuvriendelijke levensstijl. Sinds januari 2019 is SuperPetit lid van 1% for the Planet, een internationaal collectief van bedrijven, verenigingen en individuen die samenwerken om onze planeet te behouden.

Stimuleer de verbeelding van kinderen met speelse en doordachte SuperPetit accessoires

Het stimuleren van de verbeelding staat centraal in de aanpak van SuperPetit. Dit Franse merk biedt speelse accessoires en alledaagse voorwerpen die herbruikbaar zijn en geschikt zijn voor onderweg. De innovatieve en creatieve producten van SuperPetit worden gewaardeerd door alle kinderen en passen perfect in de levensstijl van moderne ouders. Het creatieve universum dat SuperPetit heeft bedacht, stimuleert de ontwikkeling van de verbeelding van kinderen en houdt hen weg van schermen, waardoor ze de superhelden van hun dagelijks leven kunnen worden.

SuperPetit geeft kleuren een moderne draai. Het merk biedt een assortiment siliconen placemats die oneindig kunnen worden ingekleurd. Deze handige sets kunnen zowel thuis als onderweg worden ingekleurd dankzij uitwisbare stiften: kleur, veeg uit en begin opnieuw! Elke collectie is ontworpen om de nieuwsgierigheid van kinderen te prikkelen.

De voedselveilige 100% siliconen sets van SuperPetit zijn zowel praktisch als veilig. Ze zijn zeer doordacht en antibacterieel, waardoor ze een ideale ondergrond vormen voor speelse en creatieve activiteiten. Ze zijn perfect om kinderen onderweg bezig te houden en bieden een hygiënische speel- of snackruimte.

Er zijn 3 artikelen op voorraad.

Filters

Producttype

Prijs

€ 15,00 - € 30,00

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt