Biolane

Biolane is een bekend Frans merk op het gebied van babyproducten, gespecialiseerd in huidverzorging en kinderhygiëne. Ze bieden een breed scala aan producten, waaronder luiers en luierbroekjes, ontworpen om comfort, bescherming en welzijn te bieden aan de allerkleinsten.

De luiers en trainingsbroekjes van Biolane worden met zorg vervaardigd, met behulp van zachte en hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor de gevoelige babyhuid.

Zachte en comfortabele luiers

Biolane luiers hebben een zachte toplaag die een comfortabel gevoel geeft aan de delicate babyhuid. Ze zijn ook ontworpen om perfect bij de lichaamsvorm te passen en bieden daardoor optimale bewegingsvrijheid. 100% van het oppervlak van de luiers dat in contact komt met de huid, bestaat uit natuurlijke materialen.

Efficiënte absorptie

Biolane luiers en luierbroekjes hebben een superabsorberend systeem dat vocht effectief vasthoudt. Dit houdt de babyhuid droog en voorkomt luieruitslag en huidirritaties.

Optimale bescherming tegen lekkages

Biolane luiers zijn voorzien van lekvrije barrières die helpen om ongewenste lekkages te voorkomen, zelfs tijdens de actieve bewegingen van de baby. Dit zorgt voor een schoon en fris gevoel.

Hypoallergene luiers voor de gevoelige babyhuid

Biolane-producten zijn geformuleerd om het risico op allergieën en huidirritaties te minimaliseren. Ze zijn dermatologisch getest en bevatten geen ongewenste stoffen zoals parabenen, ftalaten of kunstmatige geurstoffen.

Milieuvriendelijke luiers, ontworpen en gemaakt in Frankrijk

Biolane zet zich ook in voor het behoud van het milieu door milieuvriendelijke luiers aan te bieden die zijn gemaakt van cellulose uit duurzaam beheerde bossen. Dit is een hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstof. Bovendien worden de luiers en luierbroekjes van Biolane in Frankrijk geproduceerd!

Biolane luiers en luierbroekjes bieden comfort, bescherming en veiligheid voor de gevoelige babyhuid. Het merk legt de nadruk op de kwaliteit van de materialen, efficiënte absorptie, het voorkomen van lekkages en respect voor het milieu, wat het tot een populaire keuze maakt onder ouders die zich zorgen maken om het welzijn van hun kind.

Er zijn 8 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
Biolane bij Sebio: Comfortabele en milieuvriendelijke babyproducten

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt