Petit Truc

Ontdek de fruitspenen van Petit Truc bij Sebio

Petit Truc is een gerenommeerd Frans merk dat duurzame en praktische babyproducten biedt. Bij Sebio hebben we een speciaal assortiment foodfeeders van Petit Truc, perfect voor het veilig en plezierig introduceren van nieuwe smaken aan jouw baby.

Wat zijn de voordelen van een fruitspeen voor baby's?

Veilig en Duurzaam: De sabbelfopspenen van Petit Truc zijn gemaakt van BPA-vrij siliconen, wat zorgt voor een veilige ervaring voor uw baby. De materialen zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik.

Verlicht Tandpijn: De fruitspenen zijn ideaal om de pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Door gekoelde stukjes fruit of groenten in de speen te plaatsen, biedt het een verkoelende en geruststellende ervaring voor uw baby.

Is een foodfeeder goed?

Ja, een foodfeeder is een uitstekende manier om jouw baby kennis te laten maken met nieuwe smaken en texturen. Het helpt bij de ontwikkeling van de smaakpapillen en kan ook de pijn van doorkomende tandjes verlichten.

Welk fruit kan in een fruitspenen?

U kunt een verscheidenheid aan fruit gebruiken in de fruitspenen van Petit Truc, zoals banaan, appel, peer, en druiven. Voor een verkoelend effect kunt u ook gekoeld fruit zoals watermeloen of meloen gebruiken.

Waarom een sabbelfopspeen gebruiken?

Een sabbelfopspeen is handig om uw baby op een veilige manier nieuwe smaken te laten ontdekken zonder het risico op verslikken. Het helpt ook bij het kalmeren van pijn bij doorkomende tandjes.

Wat kan er in een fruitspenen? Naast fruit kunt u ook gestoomde groenten zoals wortels of broccoli in de fruitspenen doen. Dit biedt uw baby een gezonde en gevarieerde smaakervaring.

Ontdek de Wereld van nieuwe smaken met Petit Truc

Met de fruitspenen van Petit Truc maakt u het ontdekken van nieuwe smaken een leuke en veilige ervaring voor uw baby. Bezoek Sebio.be voor ons volledige assortiment en geef uw kleintje het beste van wat de natuur te bieden heeft.

Er zijn 7 artikelen op voorraad.

Waar fruitspenen van Petit Truc kopen - veilig en duurzaam bij Sebio

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt