Foxrider

Foxrider : Belgische driewielers voor kinderen

Een Tradition van Kwaliteit

Sinds de jaren 1950 is Foxrider een Belgisch merk dat gespecialiseerd is in de productie van driewielers voor kinderen. Deze driewielers staan bekend om hun tijdloos ontwerp en duurzaamheid. Elk model is ontworpen om een veilige en leuke rijervaring te bieden voor de kleintjes, terwijl een uitzonderlijke duurzaamheid wordt gegarandeerd.

Design en Veiligheid

De Foxrider driewielers onderscheiden zich door hun strakke en elegante uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, passen ze perfect in elke omgeving, zowel binnen als buiten. Veiligheid is een topprioriteit voor Foxrider: elke driewieler is uitgerust met ergonomische handvatten en een stabiele constructie om vallen te voorkomen.

Ecologisch Engagement

Foxrider zet zich in om zijn milieu-impact te minimaliseren. Het merk gebruikt duurzame en milieuvriendelijke materialen bij de productie van zijn driewielers. Deze verantwoorde aanpak sluit aan bij de waarden van veel milieubewuste ouders die op zoek zijn naar veilige en milieuvriendelijke producten voor hun kinderen.

Waarom Kiezen voor Foxrider?

  • Belgische Kwaliteit : Elke driewieler wordt in België gemaakt, wat een uitzonderlijke fabricagekwaliteit garandeert.
  • Veiligheid : Ontworpen om de veiligheid van kinderen te waarborgen dankzij een stabiele constructie en robuuste materialen.
  • Ecologie : Gebruik van duurzame en milieuvriendelijke materialen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.
  • Design : Tijdloze en elegante modellen die zowel ouders als kinderen aanspreken.

Er zijn 2 artikelen op voorraad.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt