Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.53 / 5
Ergobaby

Ergobaby

Karin Frost, oprichtster van Ergobaby en mode styliste, ontwierp de ultieme babydrager in functie van de noden van moeders. Haar idee was om een babydrager te ontwerpen die de ontwikkeling van de wervels bij de baby ondersteunt en tegelijk de druk op rug en schouders van de drager beperkt. Ze perfectioneerde haar creatie dankzij de hulp en opmerkingen van andere ouders. In 2003 werd haar droom werkelijkheid. Karin sloeg stoffen in bij ondernemingen die, zoals haar, een aanpak hadden gericht op sociale verantwoordelijkheid en ecologie. Haar eerste babydrager, het Original model, werd volledig uit katoen vervaardigd. Dit wasbare model bevatte reeds een dikke mousse in de bretellen, ceintuur en hoofdsteun. De Ergobaby was vanaf dan overal ter wereld verkrijgbaar.

Volgend op het succes van de Original babydrager, ontstond een groeiend vraag naar biologisch gecertifieerde producten voor baby’s. Na het bezoek aan verschillende fabrieken om na te gaan dat ze fair trade aanhielden en alle aspecten van biologische labels respecteerden, begon een nieuwe fabriek en was de Ergobaby Organic geboren. Deze uiterst zacht babydrager biedt hetzelfde comfort als het Original model met een hoog kwalitatief gebruiksgemak en extra kenmerken.

Het aanbod van Ergobaby ontwikkelde zich daarna om te beantwoorden aan de noden van de meest actieve ouders. Van sportievelingen tot stedelingen met een druk professioneel leven, de Ergobaby babydragers bieden de meest aantrekkelijke oplossing voor moderne ouders.

Ontdek het hele beschikbare gamma van Ergobaby.

Er zijn 12 producten
Er zijn 12 producten
Onze Merken