Eco, ethische en

duurzame webwinkel

Mijn winkelmandje

Geen producten

Verzendkosten
Totaal

Afrekenen

Livraison offerte
Ons aanbod

Welkom, Aanmelden

Nieuwe klant? Maak uw account aan

4.52 / 5
Pingo

Pingo

De wegwerpluiers en -broekjes zijn een uitvinding van de laatste decennia die we tegenwoordig niet meer kunnen missen. Het verversen van baby's vraagt vandaag de dag wereldwijd enorme grondstoffen. Alle luiers worden gefabriceerd uit grote hoeveelheden petrolium en houtvezels. Voor echte verbetering die beantwoordt aan de hoogste vereisten, gaat het ontwikkelingsteam van HYGA, fabrikant van de Pingo luiers, voortdurend op zoek naar materialen en processen om de nodige grondstoffen te verminderen, vervangen of compenseren. Het resultaat van dit onderzoek is geïntegreerd in de Pingo luiers. En dat is slechts het begin! Pingo streeft er naar stap voor stap een zo groot mogelijke duurzaamheid te bereiken.

Het ontwerp van de Pingo luiers heeft minder matieraal nodig, zonder in te boeten aan performantie of comfort. Hun luiers bevatten een absorberende kern vervaardigd uit cellulose, FSC gecertifieerd, wat bijdraagt aan het behoud van onze bossen.

De productie van de luiers maakt gebruik van ecologisch gecertifieerde NaturemadeStar electriciteit en de resterende CO2-uitstoot wordt gecompenseerd door verschillende gecertifieerde myclimate projecten.

Pingo luiers gebruiken staat dus voor een hele filosofie. Het is het beste voor uw baby en het milie.

Bekijk alle producten van het merk Pingo.

Er zijn 12 producten
Er zijn 12 producten
Onze Merken