Indemne

Indemne

Natuurlijke verzorging die uitsluitend uit essentiële en plantaardige oliën bestaat, zonder chemische bestanddelen, voor een dermatologische verzorging van de atopische, gevoelige, geïrriteerde en zelfs capricieuze huid.

Met INDEMNE ligt de oplossing in essentiële oliën.

De grondlegster van dit merk bestudeert essentiële oliën reeds sinds decennia en heeft er met veel zelfverloochening en geduld mee geëxperimenteerd. Deze experimenten waren niet enkel voor anderen, maar ook voor zichzelf, vermits ze frequent door huidsproblemen geteisterd werd en geen soelaas vond in petrochemische producten. Ze gelooft eerder in simpele en natuurlijke methodes om zich beter te voelen. INDEMNE is het resultaat van deze persoonlijke afslag richting mens en natuur.

De eerste gebruiksklare essentiële oliën:

Tot nog toe introduceerde geen enkel merk geloofwaardige alternatieven voor industriële crèmes  gericht op het behandelen van de atopische huid. INDEMNE vindt de eerste verzorging uit die bestaat uit essentiële oliën en andere natuurlijke ingrediënten. In tegenstelling tot de producten die andere merken aanbieden, is bij INDEMNE niets zelf voor te bereiden en dus alles reeds gebruiksklaar. Waar wacht u nog op? Sinds jaren heeft uw huid hierop gehoopt.

Verbluffende verbindingen:

Door meerdere essentiële oliën samen te verbinden heeft INDEMNE mengsels gecreëerd die bijzonder complex en krachtig zijn. De combinatie van de heilzame krachten van essentiële oliën en die van plantaardige oliën heeft een schitterend resultaat: comfort, welzijn, gezondheid en schoonheid. Vele mensen kennen het gebruik van deze oliën in massages of inhaleringen, maar vergeten vaak hun effectieve werking in de huidsverzorging.

Met INDEMNE

De oplossing voor matig en heel hopeloze huidgevallen!

Er zijn 6 artikelen op voorraad.

Filters

Prijs

€ 0,00 - € 30,00
Indemne

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt