Alphanova Bébé

Biologische verzorging Made in France

Alphanova bébé is een Frans cosmeticalaboratorium, gevestigd in de Provence, dat al meer dan 10 jaar gespecialiseerd is in de ontwikkeling van biologische en natuurlijke cosmetica.  Al hun producten worden in Frankrijk ontwikkeld en vervaardigd, sterker nog, 90% ervan wordt in in de Provence gemaakt.

Hun gamma aan biologische cosmetica wordt onder dermatologische controle getest om veilige biologische formules te garanderen die aangepast zijn aan de meest gevoelige huid.

Alles voor jouw kleine spruit, in een groen jasje

Aphanova bébé combineert veiligheid voor uw baby met respect voor het milieu.  Alle formules zijn hypoallergeen en getest onder medisch toezicht. Deze biologische babyverzorgingsproducten zijn gecertificeerd door ECOCERT,  en voor het grootste deel Veganistisch. .
Het  ecologische engagement is duidelijk: al onze cosmeticaproducten worden in Frankrijk gemaakt, de verpakkingen zijn recycleerbaar, de flesjes en tubes zijn gemaakt van gerecycleerd of plantaardig plastic.

Al meer dan 10 jaar is het assortiment Alphanova bébé BIO een referentie op het gebied van biologische babyverzorging en hygiëne. Alphanova bébé  is het meest complete gecertificeerde biologische assortiment op de markt van vandaag met alles wat je nodig hebt voor :

  •         Baby verschonen
  •         Babybadje
  •         Verzorging van de baby
  •         Baby beschermen tegen de zon  


Alle producten van het gamma Alphanova bébé zijn onderworpen aan reglementaire tests om jonge moeders veilige producten met een perfecte verdraagzaamheid te garanderen (huid- en oogverdraagzaamheid, hypoallergeniciteit, gebruikstests, toxicologische evaluaties, enz.)

Ben je op zoek naar een veilige én ecologisch verantwoorde babyverzorgingsproducten, dan zit je goed bij Alphanova bébé, ontdek snel hun gamma, je zal versteld staan van hun ruime gamma!

Alphanova Bébé

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt