ECOCHEQUE

Wasbare sponzen pack van 2 - Anotherway

€ 16,50

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,66
4 5% Tot € 3,30
8 7% Tot € 9,24
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Europa
Gerecycleerde materialen
Herbruikbaar
Frans merk

Een zijde van zeer zachte biologisch katoen frotté, een zijde van biologisch honingraatweefsel voor hardnekkige vlekken of om oppervlakken schoon te schrobben (zonder te krassen!), een vulling van polyester uit gerecycleerde plastic flessen om de zeep goed te laten schuimen en om de ontwikkeling van bacteriën te beperken door optimale droging... en als kers op de taart, zullen deze wasbare sponzen, na een wasbeurt in de wasmachine of vaatwasser, weer als nieuw zijn voor het onderhoud van alle oppervlakken in huis: afwas, keuken, badkamer... De twee kleuren stof maken het gemakkelijk om ze uit elkaar te houden en ze altijd voor hetzelfde doel te gebruiken. Wat betreft de lus, deze zorgt ervoor dat de sponzen tussen twee gebruiksbeurten netjes kunnen drogen. Goed onderhouden, kunnen ze tot ongeveer 1 jaar (52 wasbeurten) gebruikt worden.

Ref: AY005

De wasbare sponzen van Anotherway zijn ideaal voor dagelijks gebruik en respecteren tegelijkertijd het milieu. Ze zijn ontworpen om effectief en duurzaam te zijn, terwijl ze een ecologische schoonmaakoplossing bieden.


  • Gebruik : Een keer per week gebruiken. Wassen in de vaatwasser of wasmachine op maximaal 60°C.
  • Afmetingen : 12,5 x 9 x 2,5 cm.
  • Certificeringen : GOTS, Oeko-Tex 100, en GRS gecertificeerd. Vegan product.
  • Herkomst : Ontworpen in Marseille, vervaardigd in Portugal.
  • Samenstelling : Zachte kant : GOTS en Oeko-Tex 100 gecertificeerd katoen frotté. Schrobkant : GOTS honingraatweefsel. Binnenkant : GRS-gecertificeerde gerecycleerde polyester vulling (uit plastic flessen).

Anotherway is een innovatief Frans merk dat ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een assortiment eco-vriendelijke producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoopastilles. De producten van Anotherway worden lokaal in Marseille vervaardigd en zijn ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, met een combinatie van eenvoud en prestatie. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt