Babynestje uit biokatoen - Rosewood

€ 63,96

-20%

€ 79,94

1 Item

Het is altijd lekker vertoeven in dit babynestje uit de Cosy Home-collectie van LÄSSIG. Een heerlijk plekje voor je mini om zich op zijn gemak te voelen. 

Uitgerust met een functioneel en comfortabel ligoppervlak zorgt het babynestje altijd voor een aangenaam gevoel van welzijn voor je baby. De gesloten cocon van ademend en huidvriendelijk biokatoen is zacht voor de babyhuid en kan individueel worden aangepast met de trekkoordjes.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG354

Rosewood Cosy Home babynestje van Lässig is een geborgen plekje voor je baby om in te vertoeven de eerste maanden na de geboorte - en dit zowel zomer als winter. De grijze stof aan de binnenkant van knusse jersey is ideaal voor koudere dagen. Voor de zomer kan het nest eenvoudig binnenstebuiten worden gekeerd om op de koelere, roze  onderkant te liggen.

Dit nestje is geen bedje, niet altijd bij je baby blijven als hij of zij erin ligt. Het babynestje is ook verkrijgbaar in andere vrolijke maar subtiele kleuren en past daardoor prachtig in elke interieurstijl.

Afmetingen: 80 x 40 x 11 cm

Materiaal: biokatoen, basis in palissanderhout, vulling in polyester

Aanbevolen leeftijd: 0-5 maanden

Wasadvies: cover wassen in de machine, op delicaat programma, op max 30°C

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt