Unieke Slab in kurk

€ 19,95

Wat een uniek stuk! Een slabbetje uit kurk, een must-have voor eco lovers.

Kurk is een van 's werelds meest duurzame materialen. Het feit dat er geen bomen worden geschaad of gekapt bij het oogsten van kurk, evenals het feit dat de materialen biologisch afbreekbaar zijn, betekent dat de totale impact op het milieu minimaal is.

Ref: CLB012

Unieke slab in kurk van Cloby is een eco-vriendelijke baby must-have gemaakt van natuurlijke Portugese kurk met opvangvakje voor smossers. De zachte en flexibele kurkstof is afneembaar en vlekbestendig, waardoor het een perfect materiaal is voor een slabbetje. Na gebruik het slabbetje gewoon zachtjes uitspoelen of afnemen en het is weer goed voor je volgende maaltijd!

  • Ecologisch
  • Vegan
  • Vlekbestendig
  • Makkelijk proper te maken
  • 3 drukknoopjes om de juiste maat te kiezen

_

Cloby is een Nederlands merk dat functionele producten ontwerpt en ontwikkelt voor hippe ouders en kindjes waar je mee gezien wil worden. De oprichters - Suzanne & Veroniek - hebben de wereld afgereisd en woonden over heel de wereld met hun jonge kinderen, de ervaringen en inspiratie die ze toen opdeden verwerken ze nu in elk van hun producten en maakt jouw leven makkelijker terwijl je erop uit trekt met je mini avonturiers. Enjoy the ride!

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt