Placemat XL - Learning Numbers

€ 22,00

2 Items

Maak kennis met cijfers en leer tot 10 tellen op een speelse manier tijdens het knutselen of eten.

Gebruik deze praktische extra grote placemat voor creatieve activiteiten of een leuke aanvulling op de tafel terwijl je kindje de cijfers kan leren met schattige pictogrammen. De XL placemat is gemaakt van zacht vinyl en vrij van chemicaliën. Gemakkelijk schoon te maken met warm water en zeep.

Ref: MCH372

Afwasbare XL placemat Learning Numbers van NOUI NOUI is gemaakt van hoogwaardig zacht vinyl. Het robuuste en vloeistofafstotende oppervlak maakt de onderlegger zeer duurzaam. De grijze tafelmat is BPA-vrij, vrij van ftalaten en vrij van formaldehyde.

Fijn weetje: bijpassend slabje of vloermat ook verkrijgbaar bij DE KLEINE ZEBRA, ook in andere kleuren en motieven. Check hier de complete collectie >

Afmetingen: 55 x 45 cm

_

Het Deens kinder- en interieurmerk NOUI NOUI brengt ons placemats, vloermatten, slabben en zitkussens om het eetmoment van je mini leuker te maken. Mix en match de vele kleuren en laat je inspireren door deze collectie vol moderne design dat het dagelijks leven van zowel kleintjes als hun families leuker maakt!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt