Afwasbare Placemat - Learning Table Mustard

€ 14,00

De tafel dekken is deel van de beleving. De lijnen op deze mosterdgele tafelmat tonen waar je je bestek, bord en beker moet zetten, op een ludieke en speelse manier.

Je kleine smulpaap kan zijn speelgoedauto even opzij zetten op de P van parkeerplaats of houd je die plek liever voor een welverdiend dessertje?

Ref: MCH362

Afwasbare placemat Learning Table Mustard van NOUI NOUI is gemaakt van hoogwaardig zacht vinyl. Het robuuste en waterafstotende oppervlak maakt dit tafel-accessoire zeer duurzaam. De handige onderlegger voor kindjes is BPA-vrij, vrij van ftalaten en vrij van formaldehyde.

Fijn weetje: verkrijgbaar in andere kleuren en motieven, matching slabje of XL vloermat ook verkrijgbaar bij DE KLEINE ZEBRA. Check hier de complete collectie >

Afmetingen: 43 x 34 cm

Leeftijd: super leuk vanaf 1,5 jaar

_

Het Deens kinder- en interieurmerk NOUI NOUI brengt ons placemats, vloermatten, slabben en zitkussens om het eetmoment van je mini leuker te maken. Laat je inspireren door deze collectie vol knap design dat het dagelijks leven van zowel kleintjes als hun families leuker maakt!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt