Babynest Cosy Windflower Blue - Cam Cam Copenhagen

€ 133,00

1 Item

Gezellig en zacht babynestje met delicate, lichtblauwe print van bloemblaadjes die dansen in de wind. Deze baby must-have kan je vanaf dag 1 gebruiken en is gemaakt uit bio-katoen. Dit nestje is een perfecte overgang van het leven in de baarmoeder naar een eigen wieg of bedje, het geeft een geborgen gevoel.

Ref: CAM217

Prachtig babynestje Windflower Blue van Cam Cam Copenhagen is een perfecte overgang van het leven in de baarmoeder naar een eigen wieg of bedje. Het babynestje heeft een schuimrubberen matras omgeven door een zachte rand met een trekkoord waardoor de maat verstelbaar is en het mee kan groeien met je baby.

  • Het Cam Cam babynestje is vrij van schadelijke stoffen, ftalaten, brandvertragers en zware metalen.
  • De stof is OCS-gecertificeerd en het schuim in de matras is CE-getest. Het is ademend en luchtdoorlatend.

  • Afmetingen binnenmaat: 30 x 75 cm - buitenmaat: 88 x 47 x 14 cm
  • Materiaal buitenkant: 100% biologisch katoen - bumpervulling: 100% Oeko Tex standaard polyester - matrasvulling: 100% polyurethaanschuim - basisplaat: hout. OCS gemaakt met 12% biologisch geteeld materiaal
  • Wasvoorschrift: verwijder de plaat voor het wassen. Fijne was op max. 30°C. Niet geschikt voor de droger. Gebruik een mild wasmiddel.

CAM CAM COPENHAGEN maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt