Afwasmiddel - Essential - Citroen

HA365

€ 4,50

64 Items

Je bent nog niet ingelogd

Essential afwasmiddel met de milde geur van frisse citroen dat op natuurlijke wijze vet en vuil verwijdert. Dit krachtig afwasproduct is veganvriendelijk en bevat biologisch afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong.

Inhoud: 500 ml of 1 liter

 

Dit Essential afwasproduct: 

 ​bevat parfum uit natuurlijke ingrediënten

 is vegan friendly

 is geproduceerd in België

Ecologisch 'Essential' vaatwasmiddel voor een schone, frisse vaat. De vuilbestrijdende formule op basis van plantaardige ingrediënten is dierenproevenvrij, krachtig tegen etensresten en geschikt voor dagelijks contact met de gevoelige huid. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Aqua, Coco-glucoside, Lauryl glucoside, Sodium Lauryl Sulfate, Lactic acid, Sodium citrate, Lauryl Lactate, Parfum, Limonene

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Ondersteuning en transparantie

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt