ECOCHEQUE

Afwasmiddel - Granaatappel & vijg - 450 ml

€ 4,19

Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,17
4 5% Tot € 0,84
8 7% Tot € 2,35
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Milieuvriendelijke verpakking
Belgisch merk

Vloeibaar afwasmiddel met granaatappel en vijg dat krachtig is tegen vuil en je afwas grondig schoon maakt zonder agressieve chemicaliën. Dit biologisch afbreekbaar afwasproduct verwijdert zeer effectief etensresten en vet.

Inhoud: 450 ml

 

Dit Ecover granaatappel & vijg afwasproduct: 

 ​is zacht voor de gevoelige huid

 is niet getest op dieren

 kom in een gerecycleerde en makkelijk recycleerbare fles

Ref: MA251

Ecologisch vaatwasmiddel met een fruitige, verkwikkende granaatappel- en vijgengeur. De vuilbestrijdende formule op basis van plantaardige ingrediënten is niet getest op dieren, krachtig tegen vet en geschikt voor contact met de gevoelige huid. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Aqua, Sodium lauryl sulfate, Lauryl glucoside, Cocamidopropyl betaine, Lactic acid, Sodium octyl sulphate, Parfum, Alcohol denat., Limonene, Citric acid, Linalool

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt