Solide afwasmiddel pepermunt 200 g - Anotherway

€ 5,95

4 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,24
4 5% Tot € 1,19
8 7% Tot € 3,33
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
FSC gecertificeerd hout
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Een minimum aan ingrediënten voor een superontvetter en hyperefficiënte afwaszeep, in zero waste modus. Deze vaste afwaszeep, goed voor ongeveer drie maanden afwassen, is gecertificeerd als ecodetergent door Ecocert Green Life. Zijn formule op basis van zeep, witte azijn en pepermuntolie, maar zonder palmolie, is huidvriendelijk en dermatologisch getest.

Ref: AY010

Ontdek de ecologische vaste afwaszeep met munt, ontworpen voor een effectieve reiniging met respect voor het milieu. Dit vaste product, vervaardigd in Frankrijk, is een duurzame en praktische alternatief voor traditionele vloeibare afwasmiddelen.

  • Vergelijkbaar met twee flessen vloeibaar afwasmiddel van 500 ml.
  • Gebruikt gedurende ongeveer 3 maanden bij twee vaatwasbeurten per dag.
  • Gereviewd onder dermatologisch toezicht.
  • Zonder plastic verpakking. Zonder palmolie.
  • Ecologische detergent gecertificeerd door Ecocert.
  • Kan een allergische reactie veroorzaken bij gevoeligheid voor essentiële oliën.

  • Gebruik : Maak de spons en de vaste zeep vochtig. Wrijf de spons over de zeep. Doe de afwas zoals gebruikelijk en spoel met warm water. Om water en energie te besparen, dompel de vaat in plaats van deze onder de kraan te wassen en houd je aan de aanbevolen hoeveelheden. Een grote hoeveelheid schuim is niet nodig voor een effectieve reiniging. Buiten het bereik van kinderen houden.
  • Volume : 200 g
  • Certificeringen : Ecologische detergent gecertificeerd door Ecocert. Vegan. Niet op dieren getest.
  • Herkomst : Vervaardigd in Frankrijk.
  • Samenstelling : >30% : zeep. Bevat ook : water, glycerine, zout, azijn, citroenzuur, tetrasodium glutamaat diacetaat, pepermuntolie, soda. 99,97% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Anotherway is een innovatieve Franse merk die ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk de missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijke levensstijl te bevorderen. Het biedt een reeks verantwoorde producten, variërend van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-tabletten. Lokaal vervaardigd in Marseille, zijn de producten van Anotherway ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, waarbij eenvoud en prestaties worden gecombineerd. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt