Allesreiniger - 5 liter

HA996

€ 13,95

7 Items

Je bent nog niet ingelogd

Natuurlijke allesreiniger in milieuvriendelijk groot formaat. Maakt alle wasbare oppervlaktes grondig schoon en fris.

Inhoud: 5 liter

 

Deze allesreiniger: 

✓ bevat natuurlijke, plantaardige en minerale ingrediënten

 maakt alle wasbare oppervlaktes grondig schoon

 heeft een frisse geur 

Eco-pluspunten van dit product
Belgisch merk

Natuurlijke allesreiniger die alle wasbare oppervlaktes fris en schoon maakt. Dit plantaardige schoonmaakproduct ontvet en reinigt op milde wijze.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Eau, Ethanol, Alkyl polyglycoside C10-16, Savon potassique de coco et d'acides gras d'oléine, Octylsulfate de sodium, Parfum, Limonène, Gomme xanthane, Acide citrique, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt