ECOCHEQUE

Ecologische reinigingstabletten pack van 10 - Anotherway

Ecologische reinigingstabletten om zelf allesreiniger mee te maken

€ 15,95

12 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,64
4 5% Tot € 3,19
8 7% Tot € 8,93
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Milieuvriendelijke verpakking
Gemaakt in Frankrijk
Oplaadbaar
Frans merk
Maatschappelijk geëngageerd

Multifunctionele tabletten om zelf een ecologische allesreiniger mee te maken om alles in huis te reinigen, ontvetten, ontkalken of het stof af te doen. Jouw homemade allesreiniger op basis van kraantjeswater en 1 tablet heeft de frisse, natuurlijke geur van dennen en eucalyptus.

Ref: AY016

De Anotherway reinigingstabletten, geparfumeerd met den-eucalyptus, bieden een praktische en ecologische oplossing voor uw schoonmaakbehoeften. Elke verpakking bevat 10 tabletten, die elk gelijk zijn aan een schoonmaakproduct van 75 cL, goed voor ongeveer 10 maanden gebruik.

  • Elke verpakking bevat 10 tabletten met de geur van den-eucalyptus.
  • De tabletten zijn gecertificeerd als Ecodétergent en worden in Frankrijk vervaardigd.
  • U betaalt alleen voor het werkzame bestanddeel; voeg zelf water toe en gebruik een herbruikbare spuitfles.

  • Gebruik : Vul een lege fles of spuitfles met 75 cL warm water (niet kokend). Voeg een tablet toe en wacht 10 minuten. Schud en spuit op alle te reinigen oppervlakken. Spoel na het reinigen voor oppervlakken die in contact komen met voedsel. Laat de tablet enkele minuten inwerken voor hardnekkige vlekken voordat u spoelt. Bewaar de tabletten op een droge plaats, beschermd tegen lucht en vocht.
  • Volume : 10 tabletten, goed voor ongeveer 10 maanden gebruik.
  • Certificeringen : Ecodétergent gecertificeerd door ECOCERT Greenlife volgens het ECOCERT-referentiekader, beschikbaar op de ECOCERT-website. Veganistisch.
  • Oorsprong : 97,2 % van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.
  • Samenstelling : 5-15 % anionische oppervlakteactieve stoffen, < 5 % niet-ionische oppervlakteactieve stoffen, geur, natriumbenzoaat. Bevat ook : citroenzuur, soda, percarbonaat, natriumbicarbonaat, limoneen*, eucalyptol*. *Van nature aanwezige stoffen in etherische olie. Kan een allergische reactie veroorzaken bij mensen die gevoelig zijn voor etherische oliën.

Anotherway is een innovatieve Franse merk dat ons dagelijks leven revolutioneert door duurzame alternatieven voor wegwerpproducten aan te bieden. Opgericht in 2018, heeft het merk als missie om afval te verminderen en een milieuvriendelijk levensstijl te bevorderen. Het biedt een reeks verantwoorde producten, van herbruikbare voedselverpakkingen tot plasticvrije shampoo-tabletten. Lokaal geproduceerd in Marseille, zijn de producten van Anotherway ontworpen om praktisch, effectief en milieuvriendelijk te zijn, met eenvoud en prestaties in gedachten. Gecertificeerd door veeleisende labels, garandeert het merk natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor de gezondheid!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt