Zwarte zeeppasta 100% olijf bio* natuurlijke reiniger - 1Kg - Najel

€ 14,50

Najel Paste Black Soap, parfumvrij en Ecodetergent gecertificeerd, is een volledig natuurlijk schoonmaakmiddel. Gemaakt van 100% olijfolie en bekend om zijn reinigende en ontvettende eigenschappen, verwijdert het vet en glans van alle soorten oppervlakken. Het is ideaal voor het schoonmaken van het hele huis.

  • Het is multifunctioneel en vervangt alle conventionele huishoudelijke producten die vaak agressief zijn.
  • Zuinig, dit ene product is net zo effectief als veel schoonmaakmiddelen samen.
  • Reinigt zachtjes alle kleine oppervlakken in uw huis
  • 99% natuurlijk en veganistisch
Ref: NJ121

Neem een kleine hoeveelheid zeep, schrob en spoel af. Het kan gebruikt worden op alle oppervlakken en is ideaal voor de afwas!

Voor thuis:
Dit afwasmiddel reinigt alle oppervlakken, tegels, keramiek, linoleum en zelfs marmeren vloeren. Het reinigt en glanst, perfect voor zilverwerk. Zwarte zeeppasta werkt als een uitstekende ontvetter voor de hele keuken.
Ideaal voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Dankzij de praktische textuur loopt het niet uit.

15-30%: zeep, <5%: natriumbenzoaat, kaliumsorbaat. Bevat ook: water, glycerine, kaliumhydroxide.

99% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Wasmiddel gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de "Ecodetergent" standaard beschikbaar op http://detergent.ecocert.com.

Veroorzaakt huidirritatie. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. BIJ CONTACT MET DE HUID: wassen met veel water. In geval van irritatie of huiduitslag: raadpleeg een arts. Als een arts wordt geraadpleegd, houd dan de verpakking of het etiket bij de hand. Buiten bereik van kinderen houden. Voor gebruik het etiket lezen. Handen grondig wassen na gebruik. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig spoelen met water gedurende enkele minuten. Contactlenzen verwijderen indien aanwezig en gemakkelijk te verwijderen. Blijf spoelen.

Gemaakt in Frankrijk

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt