Huile visage - idéal peaux matures 30ml certifiée bio

€ 8,99

12 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Ontdek de gezichtsolie die speciaal is samengesteld om rijpe huiden te verfraaien. Verrijkt met kostbare plantaardige oliën, biedt het meerdere voordelen voor een jeugdige en stralende huid:

  • Natuurlijke ingrediënten: bevat biologische arganolie en rozenbottelolie om de huid diep te voeden en te regenereren.
  • Anti-aging werking: helpt de zichtbaarheid van rimpels te verminderen en verstevigt de huid, waardoor de huidelasticiteit wordt verbeterd.
  • Lichte textuur: trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten, waardoor het direct een comfortabel gevoel geeft.
  • Glans en helderheid: revitaliseert de teint voor een zichtbaar stralender en verfrist gezicht.
  • Dagelijks gebruik: ideaal voor gebruik 's ochtends en 's avonds, het wordt uw dagelijkse beauty-bondgenoot.

Maak van deze olie uw geheim voor een stralende en jeugdige huid!

Ref: AV457

Trekt uw huid? Breng de gezichtsolie van Avril, biologisch gecertificeerd met biologische plantaardige oliën aan. Heerlijk geparfumeerd, laat het de huid gevoed en soepel achter. Een echt moment van welzijn!


  • Gebruik: Breng de biologisch gecertificeerde gezichtsolie van Avril aan op uw hele gezicht: een hoeveelheid ter grootte van een erwt is voldoende, aangezien de actieve ingrediënten zeer geconcentreerd zijn. Neem de tijd om uw gezicht te masseren, dit stimuleert de bloedcirculatie: uw huid zal er nog mooier uitzien! U kunt het gebruiken vóór uw dag- of nachtcrème, of in plaats daarvan.
  • Herkomst: Het product is gemaakt in Frankrijk.
  • Certificeringen: Cosmetisch product gecertificeerd Cosmos Organic door Ecocert Greenlife
  • Ingrediënten: Glycerol triester en caprylzuur en caprinezuur, Dicaprylyl carbonaat, Octyldodecanol, Zonnebloemzaadolie, Polyglyceryl-4 oleaat, Arganolie*, Extract van Alaria esculenta alg, Dadeldruifzaad extract, Koolzaad sterolen, Tocopherol (Vitamine E), Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

    * Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw

    98% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.

    20% van het totaal van de ingrediënten komt van biologische landbouw.

    Gerecycled Verpakking: Deze fles bestaat voor 50% uit gerecycled plastic.


Avril is een Frans merk van biologische cosmetica dat kwaliteit, toegankelijkheid en milieuvriendelijkheid combineert. Gespecialiseerd in verzorging en make-up voor het hele gezin, geeft Avril de voorkeur aan biologische ingrediënten en milieuvriendelijke verpakkingen. Elk product is ontworpen om zachtheid en effectiviteit te bieden, met minimale ecologische impact. Vertrouw op Avril voor gezonde, natuurlijke en milieuvriendelijke beautyroutines.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt