Auto-opberger Happy - Prints caramel

€ 38,36

-20%

€ 47,95

1 Item

Deze bruine autostoel organizer zorgt voor stressvrije uitstapjes! Dankzij de slim ingedeelde opbergvakken hebben kinderen alles wat voor hen belangrijk is binnen handbereik.

Eenvoudig vast te maken aan de autostoel met de linten en clips.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG1262

Happy auto-opberger in caramel print van Lässig met zijn speelse vormgeving en ruime opbergruimte is de ideale metgezel voor uitstapjes. De talrijke functionele opbergvakken met klittenband of ritssluiting zorgen ervoor dat knuffels, spelletjes, snacks en dergelijke netjes en opgeruimd kunnen worden opgeborgen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 44 x 3 x 60 cm
Materiaal: 100% polyester - waterafstotende buitenkant

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomer collectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt