Siliconen bekers - Gene - Cat rose - 2 stuks

€ 25,00

7 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Milieuvriendelijke verpakking
Herbruikbaar

Set van 2 Cat Rose kinderbekers met handvatten. Deze degelijke bekertjes met schattige snorharen zijn gemaakt uit 100% siliconen, vrij van schadelijke stoffen en voedselveilig. Het materiaal breekt niet bij een val en de bekers hebben onderaan kleine nopjes zodar ze minder snel omvallen.

Afmetingen: H 7 x Ø 6,5 cm
Inhoud: 2 bekers van 160 ml

Deze Liewood Gene bekers:

  • zijn vaatwasmachinebestendig
  • zijn helemaal op kindermaat
  • hebben 2 oren voor een goede grip
Ref: LWD2032

Set van 2 Gene siliconen bekers Cat Rose van Liewood met 2 handige handvaten zodat je kindje de beker makkelijk zelf kan vastnemen en zelfstandig kan drinken. De roze bekers hebben onderaan kleine nopjes zodat ze stabieler blijven staan en minder snel omvallen. De Gene bekers zijn verkrijgbaar in verschillende trendkleuren.

Materiaal: 100% siliconen
Afmetingen: hoogte 7 cm / diameter 6,5 cm
Inhoud: 160 ml
Onderhoud: Vaatwasmachinebestendig tot 65 graden - Niet gebruiken in de oven - Niet gebruiken in de magnetron - Vriezer veilig tot -20 graden - Voor gebruik wassen in de vaatwasser of warm zeepwater - Veilig voor contact met voedsel

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en hip kinderservies tot origineel speelgoed - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt