Siliconen bowl met zuignap - Pale Daffodil

€ 13,95

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Plasticvrij
Herbruikbaar
BPA-vrij

Van fruitpap, lekker soep tot spaghetti en meer. Wat je je kleintje ook wil voorschotelen het zal smaken in deze onbreekbare bowl uit zacht siliconen in een lichtgele kleur.

En het allerleukste? Deze geweldige Mushie kom blijft aan de tafel kleven. Zo wordt morsen tot een minimum beperkt en kan je kindje in stijl zelfstandig leren eten.

Ref: MLU760

Siliconen kom met zuignap Pale Daffodil uit de dinerware collectie van MUSHIE is een perfecte match met het Mushie bestek, de bekers en ander servies. Onbreekbaar, veilig, handig en ook verkrijgbaar in tal van andere trendkleuren.

Dit diep bordje heeft een zuignap aan de onderkant die hem op zijn plaats houdt, waardoor morsen tot een minimum wordt beperkt terwijl je kleintjes zelfstandig leren eten.

Dankzij het voedselveilig siliconen materiaal kan je de maaltijd van je mini veilig en direct in de bowl opwarmen - zonder dat je bang hoeft te zijn dat dingen te heet worden voor de vingers van je baby. De handige kom met zuignap is bovendien onbreekbaar.

Materiaal: 100% siliconen - onbreekbaar en makkelijk proper te maken

Afmetingen: 9 cm x 9 cm, 5 cm hoog

Onderhoud: met de hand wassen met water en milde zeep ? te gebruiken op een glad, droog en schoon oppervlak om optimale zuigkracht te garanderen ? magnetron- en ovenbestendig tot 200°C

Herkomst: ontworpen in Zweden

_

De zacht kleuren en heerlijke materialen maken van het servies van MUSHIE elegante musthaves om elke dag te gebruiken en je kapoenen voor te schotelen in stijl.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt