Vork en lepel - Blush

€ 7,95

4 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Herbruikbaar
BPA-vrij

Innovatief, functioneel en stijlvol. Mushie maakt dagdagelijkse handelingen zo veel leuker. Ook met dit zacht roze bestek kan je alle kanten uit maar één ding is zeker: ze maken elke maaltijd van picknick, over ontbijt tot verjaardagsfeestje leuker, makkelijker en mooier.

Verkrijgbaar in verschillende trendkleuren. Heb jij een favoriet?

Ref: MLU331

Vork en lepel Blush uit de collectie van Mushie. De zachte kleuren en het strak design van dit duo is eenvoudig en elegant tegelijk, bovendien passen ze perfect in de hand van je mini. Dit kinderbestek is gemaakt in Denemarken en mag na het smullen gewoon in de afwasmachine. Ideaal om je maaltijden te vereenvoudigen en opruimen te vergemakkelijken.

Check zeker de rest van de dinnerware collectie van Mushie want alle kleuren bordjes, kommen, bestek en drinkbekers zijn perfect onderling te combineren voor een heerlijke maaltijd. In elke bestekset zit een vork en een lepel voor kinderen.

Materiaal: BPA-vrij polypropyleen plastic
Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt