Bord Geo - Warm grey

€ 7,96

-20%

€ 9,95

3 Items

Dit warm groen bord heeft de looks én is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Een duurzaam alternatief voor plastic of melamine servies.

De opstaande randen en de geometrische vorm vereenvoudigen je baby's eerste pogingen om met bestek te eten. Ook grotere kinderen zullen ervan smullen.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG916

Zeshoekige kinderbord Geo Grey Blue uit de collectie van LÄSSIG is gemaakt uit overwegend biologisch materiaal. Altijd fijn voor de planeet en de gezondheid van je mini('s). Het speciaal voor dit product door LÄSSIG ontwikkelde bioplastic wordt in tegenstelling tot conventionele kunststoffen niet gemaakt van schaarse aardolie, maar van zoete grassen zoals suikerriet (85%).

Fijne tip: bijpassende kom, beker of lepels zijn apart verkrijgbaar, ook verkrijgbaar in grijsblauw of lichtroze.

Zowel de borden als de andere items uit de GEO-serie zijn stapelbaar en ruimtebesparend voor onderweg of voor opslag op de keukenplank.

Afmetingen: 20,5 x 18,7 x 2,8 cm
Gewicht: 180 gram
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: biocomposiet (gemaakt van natuurlijke materialen, plantaardige vezels gebonden door hars) BPA- en melaminevrij
Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig tot 65°C

Let op: dit is een uniek natuurproduct! Door de organische aard van de materialen die bij de vervaardiging van dit servies worden gebruikt, kunnen er lichte kleurverschillen of veranderingen optreden. De functie, kwaliteit en het buitengewoon mooie uiterlijk blijven echter onaangetast.

_

Het Duitse merk Lässig is een echte musthave voor jonge ouders om te ontdekken. Ze hebben niet alleen een heerlijke zomercollectie voor aan het strand of zwembad maar ook echt handige baby essentials zoals servies, badlinnen, slabbetjes en meer om elke dag te gebruiken en geniet van te hebben. Neem een kijkje naar de volledige collectie om jouw favorieten te ontdekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt