Baby drinkbeker - Tiny Farmer Sheep & Goose - natuur

€ 8,95

Olijke ganzen en donzige schaapjes maken het Tiny Farmer kinderservies super cute en alles is gemaakt uit duurzaam materiaal, licht en onderhoudsvriendelijk.

Dankzij het praktische deksel met drinktuit leren kleintjes makkelijk zelfstandig drinken. De twee handvatten aan de zijkanten zorgen ervoor dat die kleine handjes de beker stevig vast kunnen pakken en de antislipring aan de onderkant zorgt voor een betere grip op de tafel. Schol!


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG500

Baby drinkbeker PP + Cellulose Tiny Farmer Sheep & Goose natuur van Lässig is een handige tuitbeker met dubbel handvat, ideaal om je peuter of kleuter lekker uit te laten drinken zonder morsen. Geschikt vanaf 6 maanden. Het mooie design en duurzaam materiaal is net wat je zoekt. De mok is BPA-vrij, licht van gewicht en vaatwasbestendig. Bijpassend bordje, kom en eetlepeltjes apart verkrijgbaar.

Materiaal: gemaakt van een mengsel van polypropyleen en cellulose - duurzamer en zuiniger in hun productie dan conventioneel polypropyleen - BPA vrij

Gebruiksadvies: vaatwasser- en magnetronbestendig, bij de eerste tekenen van schade niet meer gebruiken

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Afmetingen: 11,5 x 7,2 x 9,8 cm

Gewicht: 72 gram

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt