Siliconen Stick&Stay bord - Wally - Blue

€ 21,95

4 Items

Heb je een kleine smulpaap die graag zelf wil eten? Dan komt dit Wally bord met 3 praktische vakken als geroepen.

Je kan dit leuk bord in de vorm van een vis namelijk vastzetten op de tafel - duw het naar beneden op een vlak oppervlak en het zal zichzelf vastzuigen aan de tafel - zo kan je kleintje lekker eten zonder zijn bord omver te gooien, te laten vallen of ...

Ref: HRS147

Het Done by deer Stick & Stay bord Wally met 3 compartimenten blijft mooi op zijn plaats terwijl je kleintje erop lost smult. Dankzij de zuignap onderaan kan je het bord in de vorm van een walvis op elk vlak oppervlak vastzetten, via een lipje trek je het makkelijk weer los. De afgeronde, omhoogstaande kant van het bord helpt kleine eters zelf hun eten op te scheppen en bevorderd zo de zelfstandigheid van jouw kleuter. Verkrijgbaar in verschillende zachte kleuren.

Afmetingen: 22,5 x 15,5 x 2,7 cm

Materiaal: 100% silicone

Wasadvies: vaatwasser veilig tot 100°C - mag in de microgolf

_

Happy Home is de collectie van Done by Deer waar 7 'deer friends' ons meenemen op een speels avontuur. Leuke figuren en zachte tinten maken van de nieuwe designs echte wannahaves. In de collectie zitten coole bekers, bordjes, brooddozen, schattige knuffels, speeltjes en baby-essentiels voor jouw kleine hartendief.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt