Nesting dolls Princess Sketch Inc - Petit Monkey

€ 22,95

4 Items

Versier de kamer van uw kind met deze prachtige Russische poppen Princesses van Petit Monkey, ontworpen door Sketch Inc. Deze set van houten poppen toont elegante prinsessen in zachte kleuren en verfijnde details. Elke pop is met de hand geschilderd, wat een uniek en betoverend ontwerp oplevert. Perfect om te decoreren of voor fantasierijk spel, deze poppen voegen een vleugje koninklijke charme toe aan elke kinderkamer. Een ideale keuze om creativiteit te stimuleren terwijl je een beetje magie toevoegt.

Ref: KZ26514

Ontdek de prachtige prinsessen-nestpoppen bedacht door illustratrice Becky Kemp van Sketch Inc. Gemaakt van hout en met de hand geschilderd, brengen deze poppen een vleugje elegantie en culturele diversiteit in de wereld van kinderen.

  • De nestpoppen, ook bekend als Russische poppen of matroesjka's, zijn een reeks poppen van afnemende grootte die in elkaar passen.
  • Elke pop is met de hand geschilderd, wat elke stuk uniek maakt met karakteristieke details en natuurlijke imperfecties.
  • De poppen stellen prinsessen uit verschillende continenten voor, wat een mooie diversiteit aan huidskleuren illustreert.

  • Materiaal : Handgeschilderd hout.
  • Afmetingen : 14 x 6,5 cm ; 10 x 5 cm ; 7,5 x 4 cm ; 5,5 x 3 cm ; 3,5 x 1,8 cm.
  • Onderhoud : Reinig met een droge doek. Vermijd langdurige blootstelling aan vocht.
  • Waarschuwing : Dit product bevat kleine onderdelen die verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Petit Monkey biedt schattige en creatieve producten voor kinderkamers. Met levendige illustraties en unieke ontwerpen voegt het een artistieke en speelse toets toe aan kinderruimtes. Elk stuk, van posters tot accessoires, is zorgvuldig ontworpen om esthetiek en kwaliteit te combineren, terwijl hoge ecologische normen worden gerespecteerd. Petit Monkey onderscheidt zich door zijn vermogen om de kamers van de kleintjes om te toveren tot echte droomplekken.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt