Opbergmanden van BIO katoen Inventions set van 2 - Cam Cam Copenhagen

€ 38,00

3 Items

Deze gewatteerde opbergmandjes komen per 2 en zijn niet alleen praktisch in de babykamer maar ook wondermooi om kleine spulletjes, luiers en je favoriete babyproducten een eigen plekje te geven. De hippe opbergers met gedetaileerde print zijn gemaakt van biologisch katoen en mooi gewatteerd. Je kan ze ook makkelijk opvouwen en wegbergen of de rand omplooien zoals je zelf wil.

Ref: CAM194

Knappe set van 2 stoffen opbergmandjes Inventions van Cam Cam Copenhagen met gewatteerde binnen- en buitenkant voor extra bescherming, ontworpen met oog voor detail en gemaakt van organische materialen.


  • Afmetingen groot mandje 24 x 17 cm - klein mandje 22 x 15 cm
  • Materiaal buitenkant is van 100% organisch katoen, de binnenkant is 100% Oeko-tex standaard polyester met het OCS-label
  • Wasadvies: afkuisen met een vochtige doek, niet strijken, niet wassen in de machine of droogkast

CAM CAM COPENHAGEN maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt