Lederen babyslofjes Foxy Toffee - Bobux

€ 19,17

-40%

€ 31,95

2 Items

Bobux leren babyslofjes zijn perfect voor uw kind, omdat ze de kleine voetjes de mogelijkheid geven zich op natuurlijke wijze te ontwikkelen. Ze zijn zeer licht en soepel, laten de voet van uw baby ademen en bieden optimale ondersteuning rond de enkel.

  • Bobux® is goedgekeurd volgens de Duitse TUV-normen (veiligheid van de materialen die worden gebruikt bij het looien van leer).
  • Alle Bobux® slofjes zijn gemaakt van Bobux eco-leer® en bevatten geen chroom.

De prijs varieert afhankelijk van de gekozen maat.

Ref: BB108014S
  • Anatomische pasvorm: De vorm van de schoenen is gebaseerd op de anatomische kenmerken van de voeten van peuters die hun eerste stapjes zetten. De ronde vorm van de voeten wordt hierdoor ondersteund, waardoor de voeten zich vrij kunnen ontwikkelen tijdens deze belangrijke groeifase.
  • Gemakkelijk aan- en uit te trekken & verstelbaarheid: Het doordachte ontwerp en de praktische sluiting van de schoenen maken het mogelijk om ze volledig te openen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden aangetrokken en versteld.
  • Natuurlijke flexibiliteit: Het leren bovenwerk en de uitzonderlijk soepele en lichte zool zorgen voor duurzaamheid en bescherming voor peuters die het lopen onder de knie krijgen.
  • Duurzame & antislip zool: De rubberen zool is duurzaam, zorgt voor stabiliteit en beschermt de voeten terwijl kinderen hun eerste stappen zetten, zowel binnen als buiten.

Maattabel: Raadpleeg de maattabel (zie afbeeldingen) en meet de voet van uw kind goed op!

Let op: Bobux-schoenen vallen groot, maar Bobux raadt aan om voldoende ruimte tussen de tenen en de punt van de schoen te behouden om een goede ontwikkeling van de voet van het kind niet te belemmeren en het evenwicht te optimaliseren. Deze ruimte van maximaal 2-3 cm is normaal en zelfs aanbevolen, zolang de schoen goed past. Bobux-schoenen zijn vrij breed (mogelijk niet geschikt voor zeer smalle voeten).

Om de maat van de voet van uw kind te meten:

  1. Leg de voet van uw kind op een vel papier en trek een lijn op het punt van de hiel en een andere lijn op de punt van de langste teen.
  2. Meet vervolgens de afstand tussen de twee lijnen om de lengte van de voet in stand te bepalen.
  3. Voeg geen 2 mm toe aan de gemeten waarde; de minimale en maximale maten worden tot op de millimeter precies genomen.
  4. Raadpleeg de Bobux-tabel (zie productafbeeldingen).

Bobux is een gerenommeerd Nieuw-Zeelands merk dat bekend staat om zijn schoenen voor baby's en kinderen, die stijl, comfort en een gezonde voetontwikkeling combineren. Sinds de oprichting in 1991 ontwerpt Bobux ergonomische schoenen die de natuurlijke groei van de voeten van peuters respecteren. Met gebruik van hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke materialen, zet het merk zich in voor veilige, comfortabele en stijlvolle producten. De collecties van Bobux, variërend van zachte sloffen tot wandelschoenen, worden geprezen door ouders voor hun innovatieve ontwerp en bijzondere aandacht voor het welzijn van kinderen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt