ECOCHEQUE

Zilverspar verkwikkingsbad - Weleda

Brengt in balans en versterkt

€ 15,99

3 Items
Volumekorting
Hoeveelheid Korting U bespaart
2 2% Tot € 0,64
4 5% Tot € 3,20
8 7% Tot € 8,95
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch
Gemaakt in Europa
Glazen verpakking
Vegan

Het zilverspar verkwikkingsbad - Weleda biedt een verfrissende en versterkende ervaring, ideaal na een vermoeiende dag. Deze badmelk, met de verkwikkende geur van zilverspar, helpt de luchtwegen vrij te maken en zorgt voor een ontspannen en gebalanceerd gevoel. Geschikt voor gebruik in bubbelbaden en balneotherapie, deze badmelk schuimt niet en is zacht voor de huid.

Dit verkwikkingsbad:

✓ Maakt de luchtwegen vrij
✓ Brengt je in balans na een vermoeiende dag
✓ Geschikt voor bubbelbaden en balneotherapie

Ref: WA055

Gebruik:
Schud de flacon voor gebruik. Voeg de badmelk pas toe aan het water als het bad is volgelopen, zodat de etherische oliën niet voortijdig vervliegen. Houd een gematigde temperatuur van 35° à 37°C aan. Onder de douche kan de badmelk vlak voor het afspoelen over de huid worden verdeeld. Ook geschikt voor een voetenbad.

Samenstelling:
Water (Aqua) - Water, Potassium Olivate - Verzeepte olijfolie, Abies Alba Leaf Oil - Zilversparolie, Abies Sibirica Oil - Sparrennaaldenolie, Limonene¹ - Limoneen, Linalool¹ - Linalool
¹ Verkregen uit natuurlijke etherische oliën en/of plantextracten
Van biologische teelt

Inhoud: 200 ml


Weleda: Meer dan 100 jaar natuurlijke verzorging
Weleda staat al ruim 90 jaar bekend als een pionier in 100% natuurlijke huidverzorging. Hun producten, op basis van pure plantaardige oliën, krachtige plantenextracten en natuurlijke etherische oliën, bevatten geen synthetische stoffen die de huid zouden kunnen irriteren. De natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda versterken en ondersteunen de processen in onze huid op een natuurlijke manier.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt