Lily badjas - Rabbit dumbo grey

€ 56,00

-20%

€ 70,00

2 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

Deze zachte en schattige grijze badjas van Liewood pakt de jonge leden van de familie op comfy wijze helemaal in na een plons in het zwembad, na een frisse wasbeurt in bad, voor het slapengaan of gewoon op een luie zaterdagochtend.

Deze badmantel heeft schattige grote oren en een geborduurd gezicht op de kap, 2 zakken aan de voorkant en een badstoffen gordel in dezelfde kleur. De badjas is gemaakt van 100% biologisch katoenen badstof.

Ref: LWD053

Verkrijgbaar in 3 maatjes:

  • 1-2 jaar - breedte bovenaan 34 cm, lengte 50cm
  • 3-4 jaar - breedte bovenaan 38 cm, lengte 60 cm
  • 5-6 jaar - breedte bovenaan 42 cm, lengte 69 cm
  • 7-8 jaar

Materiaal: 100% biologische katoenen badstof

Wassen is belastend voor het milieu en we raden je aan om je LIEWOOD-product voorzichtig te behandelen. De biologische stof en kleurstoffen die worden gebruikt tijdens de productie van het product blijven langer mooi als ze worden gewassen op lage temperaturen, wat ook middelen zoals water en zeep zal besparen.

Wasvoorschriften: in de machine wassen op 40 graden ? Ophangen om te drogen ? Niet bleken ? Strijken op middelhoge hitte ? Niet stomen ? Wassen met vergelijkbare kleuren ? Maximale 5% krimpen ? Let op: zorg ervoor dat geen donkere stof op lichtere stof hangt bij het ophangen om te drogen

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot bamboe kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt