Tetra badjas - lichtroze

€ 22,36

-20%

€ 27,95

4 Items

Comfy badjas met een dubbele laag ultra zachte tetrastof. Dit bad-accessoire is ideaal om je kleintje aan te trekken na een verkwikkend badje of leuk zwempartijtje.

De stof is superabsorberend en ademt tegelijk. De riem hangt vast aan de badjas en houdt hem makkelijk samen. De kap zorgt dat ook het hoofdje beschermt is tegen koude.


Vind dit product bij Sebio, uw ethische, ecologische en duurzame webshop. Ontdek ook een selectie van andere duurzame, lokale en ecologische artikelen om samen een groenere wereld op te bouwen.
Ref: LSG165

Deze tetra badjas lichtroze van Lässig wordt zachter na elke wasbeurt en is super absorberend, de badjas mag gewassen worden op max 60°C. Handig in de badkamer maar tijdens de zomer ook op strand of aan het zwembad. Verkrijgbaar in 3 verschillende tinten en 2 maten.

Materiaal: 100% katoen

_

Het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. Lässig betekent: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt