Kalkreiniger spray - 500 ml

HA015

€ 4,50

87 Items

Je bent nog niet ingelogd

Krachtige reinigingsspray die hardnekkige kalk verwijdert. De efficiënte formule op basis van plantaardige en minerale ingrediënten bevat geen chemicaliën

Inhoud: 500 ml

 

Deze ontkalker: 

 ​heeft een krachtige, plantaardige formule

 is niet getest op dieren

 komt in een fles uit gerecycleerd plastic

Plantaardige kalkaanslagverwijderaar die schuim produceert dat zich afzet op de oppervlakken in je badkamer afzet tegen kalk. Voor een gezonde, milieuvriendelijke maar toch kalkvrije badkamer. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Verstuiven en even laten inwerken. Vervolgens goed afspoelen met water. Niet gebruiken op email, marmer (en andere kalksteensoorten), koper, zilver, goud, huishoudelijke apparaten en beschadigde of verhitte oppervlakken.

Aqua, Citric acid, Caprylyl/Capryl glucoside, Sodium citrate, Parfum, Limonene

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Altijd klaar om je verder te helpen

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt