WC-reiniger - Den & munt - 5 liter

HA171

€ 17,95

14 Items

Je bent nog niet ingelogd

Frisse toiletreiniger met den en muntgeur met een drievoudige werking. Deze reiniger ontkalkt, reinigt en verfrist en is vrij van chemicaliën.

Inhoud: 5 liter

 

De Triple Action toiletreiniger: 

 ​heeft een krachtige, plantaardige formule

 is niet getest op dieren

 komt in een fles uit gerecycleerd plastic

Eco-pluspunten van dit product
Belgisch merk

WC-reiniger op basis van plantaardige ingrediënten met een frisse den- en muntgeur. Deze reinigende gel verwijdert kalkaanslag en maakt je toilet grondig schoon.

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Verdeel de WC-Reiniger in de toiletpot en onder de rand. Laten inwerken, met de WC-borstel schuren en doorspoelen. Bij hardnekkige kalkaanslag kan je dit product langer laten inwerken. 

Aqua, Citric acid, Lauryl glucoside, Sodium citrate, Xanthan gum, Parfum, Limonene

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt