Kalkreiniger spray - Essential - Citroen

HA363

€ 4,95

41 Items

Je bent nog niet ingelogd

Essential reiniger spray die kalkaanslag verwijdert en een frisse citroengeur achterlaat op jouw sanitair. Dit schoonmaakproduct is geproduceerd in België en bevat biologisch afbreekbare ingrediënten van plantaardige oorsprong

Inhoud: 500 ml

 

Deze essential kalkreiniger: 

 ​is veganvriendelijk

 komt in een fles gemaakt uit gerecycleerd en plantaardig plastic

 is niet getest op dieren

Eco-pluspunten van dit product
Belgisch merk

Anti-kalk schoonmaakproduct met een verkwikkende citrusgeur. Ideaal om je badkamer op natuurlijke wijze kalkvrij te maken. De krachtige plantaardige formule is niet getest op dieren en B Corp gecertificeerd. 

Het Belgische merk Ecover maakt als sinds 1979 ecologische producten om jezelf en je huis proper te maken. Hun motto: let’s live clean. Dat wil zeggen bewust kiezen voor een clean leven, met cleane waarden en cleane producten. Daarom verklaarden ze de oorlog aan wegwerpplastic, kiezen ze steevast voor fosfaatvrije formules die de waterwegen helpen zuiver houden, opteren ze voor een duurzame bevoorradingsketen met lokale initiatieven waar mogelijk, bevatten Ecover producten bio-afbreekbare en hernieuwbare ingrediënten met natuurlijke parfums zonder giftige chemicaliën en streven ze naar een fabricageproces dat even zuiver is als de samenstelling van hun producten.

Verstuiven op het oppervlak en laten inwerken. Grondig naspoelen met water. Niet gebruiken op email, marmer en andere kalksteensoorten, koper, zilver, goud, huishoudelijke apparaten en beschadigde en/of warme oppervlakken.

Aqua, Citric acid, Caprylyl/Capryl glucoside, Sodium citrate, Parfum

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt