Haardrooghanddoek in bamboe
TE009

€ 18,95

3 Items

Je bent nog niet ingelogd

Een handdoek voor het haar uit super absorberend bamboe, die helemaal alleen op je hoofd blijft zitten! Slim en eenvoudig in gebruik, zorgt deze handdoek ervoor dat je haar supersnel droogt en dat je minder naar de haardroger moet grijpen. Een echte topseller bij ons is deze handdoek onmisbaar voor uw haarverzorging.

Eco-pluspunten van dit product
Gemaakt in Frankrijk
Frans merk

Met deze handdoek uit bamboe, ultra fijn en absorberend, worden haren 4 maal beter gdroogd dan met een klassieke handdoek. Zijn systeem met een haakje zonder knop zorgt ervoor dat hij op elk hoofd past, van kids tot volwassenen.

Het volstaat om de handdoek over vochtig haar aan te brengen. Ze blijft op haar eentje zitten zonder van het hoofd te vallen. Gewoon aanhouden tijdens het aankleden... en de haren zijn helemaal droog.

Onmisbaar in uw haarverzorging. Beschikbaar in 6 verschillende kleuren.

  • Bamboe zorgt ervoor dat de stof 4 x absorberender is dan klassiek katoen. Deze handdoek bestaat voor 90% uit bamboevezel, vandaar zijn ongelofelijke absorptiecapaciteit.
  • We kozen ook voor bamboe wegens de wijze waaro phe tgeteeld wordt: zonder pesticide of insecticide, groeit bamboe helemaal vanzelf, zonder nood aan irrigatie. Daarnaast stabiliseren de diepe wortels de grond. Hij absorbeert meer carbondioxyde en stoof meer zuurstof uit dan andere planten die op dezelfde percelen geteeld worden. Een teelt die erg milieuvriendelijk is.
  • Bamboespons met Oeko-Tex label standaard 10 (CQ1049/2). Een label dat garandeert dat geen schadelijke stoffen gebruikt werden. Samenstelling 90% bamboevezel, 10% polyester.

 

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt