Glitter heuptas Corail paillette - Caramel et Cie

€ 33,00

7 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gerecycleerde materialen
Frans merk

Origineel kinderaccessoire en leuk cadeau voor je mini. De pailetten heuptas is perfect om kleine schatten - of de bijpassende portemonnee - in te stoppen en overal mee naartoe te nemen.

Tot in de details afgewerkt, met verstelbare regenboogriem om hem aan de taille te dragen of cross-body. Wat verkies jij?

Ref: CAR223

Glitter heuptas voor kinderen Corail Paillette uit de Glitter Look collectie van CARAMEL ET CIE uit Frankrijk, in een totale glitterlook met koperen pailletten. Dit kindertasje heeft een regenboogriem die je kan verstellen, kies zelf hoe je hem draagt: cross body of op je heup.

Materiaal: deze roze heuptas heeft een binnenvoering in 100% gerecycleerd polyester.

Afmetingen: 25 x 10 x 7 cm

Gewicht: 100 gram

Aanbevolen leeftijd: vanaf 4 jaar

Onderhoud: alle Caramel & cie tassen zijn waterbestendig en kunnen aan de binnen- en buitenkant met een nat sponsje en een beetje zeep worden gewassen. Wassen in de wasmachine wordt sterk afgeraden.

_

CARAMEL ET CIE brengt ons betaalbaar, verfijnd design om op stap of naar school te gaan in stijl. Altijd on-trend en met duurzame materialen. Knappe schooltassen, accessoires maar ook tassen om je vrije tijd of naar de sportles te dragen. Ontdek deze stijlvolle collectie uit Frankrijk bij De Kleine Zebra!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt