Set 15 reinigingsdoekjes

€ 17,42

-30%

€ 24,89

6 Items
Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Gemaakt in Frankrijk
Herbruikbaar
Zonder chemicaliën
Frans merk

15 wasbare reinigingsvierkanten, in hun PEFC -houten doos om ze op te slaan en een biologisch katoenen net om ze te wassen. De natuur en ecologie zullen op hun plaats in uw badkamer zijn. Vervang uw wegwerpverwijderingsvierkanten bij deze kit, zonder beperking en zonder extra machine.

Geschatte vierkanten van de vierkanten: 8,5 x 8,5 cm

Ref: TE041E

Met elke stof kunt u tussen 300 en 500 keer elk product gebruiken. U vermijdt alles gebruik van wegwerp katoen en ruitenwissers.

L? Eucalyptus

  • presenteert de zoetheid en flexibiliteit van viscoses door een minimale ecologische impact te garanderen (recyclebaar oplosmiddel dat wordt gebruikt in gesloten circuit en Europese productie).
  • Het is onze lieveling! Het gemak van onderhoud is met name predisponeer het om ondersteund of waterdicht te maken. .
  • Samenstelling 80% viscose van Tencel, 20% polyester.
  • Gecertificeerde Fabric Certified Standard 100 (CQ1049/2), label dat de afwezigheid van schadelijke stoffen garandeert of die de gezondheid kan schaden en de omgeving.

Organic Cotton

garandeert u dat u wasbaar bent met een volledig natuurlijk product. De zachte organische katoenen lussen moeten worden gebruikt met vloeibare texturen, biologisch katoenen fleece met melk en zullen meer geschikt zijn voor gevoelige gebieden zoals ogen. Als je aarzelt, wordt de biologische katoenen biface voor je gemaakt door deze twee onderwerpen te combineren. Hiermee kunt u twee verschillende sensaties, afhankelijk van de gezichtsgebieden.

  • Organisch katoen (krullen, fleece of biface) wordt aanbevolen voor degenen die organische of lichte make -up gebruiken, het is met name geschikt voor huidgevoelig .
  • Biologisch katoen molleton 100% biologisch katoen, GOTS -gecertificeerde draden
  • Biologische katoenspons gecertificeerde GOTS Samenstelling 100% organische katoenen spons

bamboo (kleur of ecru)

zal je verleiden met zijn zoetheid en flexibiliteit. De bedoeling voor alle soorten make -up, het is een eenvoudig onderhoud, wordt gebruikt met elk type make -up en voorkomt roodheid vanwege uw gebruikelijke katoen.

  • Samenstelling: bamboe spons 90% bamboe viscose, 10% polyester.
  • oeko-tex stof standaard 100 (cq1049/2), label garandeert afwezigheid van schadelijke of schadelijke stoffen van stoffen van gezondheid en omgeving.
  • Wat het materiaal ook kiest voor de wasbare reinigingsvierkanten. Was bij 40 ° C en ga naar de zachte droger. < /li>
  • Om uw producten het beste te behouden, adviseren we u om onze "duidelijke soap" als detachement te gebruiken voordat u het wassen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt