Tetra hoeslaken voor de wieg - White

€ 21,00

Zorgvuldig door Sebio geselecteerd omdat:
Biologisch

Zacht en cosy. Slaap baby, slaap ... op dit mouseline tetra onderlakentje voor je baby's wiegje met volledig elastische hoeken voor een ideale pasvorm. Mooi om het baby bedje aan te kleden en heerlijk voor je mini om op te slapen.

Het is katoen is voorgewassen en dus lekker zacht vanaf het begin!

Ref: MLU1390

Tetra hoeslaken voor de wieg White uit de collectie van MUSHIE is gemaakt van voorgewassen katoen en past perfect rond het matrasje van je baby's eerste bedje dankzij de diepe randen. Het katoen ademt zodat de lichaamstemperatuur van je baby op peil blijft. Ook verkrijgbaar met prints of voor het ledikant.

Materiaal: 100% tetrakatoen
Afmetingen: 96,5 x 61 x 8 cm
Wasadvies: wassen voor eerste gebruik voor de beste pasvorm, niet geschikt voor de droogkast, niet strijken, bleken of stomen.

_

Mushie is een topper voor jonge gezinnen. Hun missie: onze baby's verdienen enkel het beste. Dit Amerikaans merk brengt ons duurzame items in ecologische materialen en maakt handige must-haves in de mooiste kleuren die het leven met kleine kindjes makkelijker maar ook stijlvoller maken. Stuk voor stuk betaalbaar en zowel leuk voor kleintjes als mama!

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt