Beddengoed voor baby Sailboats - Cam Cam Copenhagen

€ 76,00

1 Item

Poëtisch qua print, duurzaam en streelzacht qua materiaal: deze ledikant bedset met groene blaadjes is een zaligheid om je mini onder te slapen te leggen. Wondermooi en zalig om onder weg te dromen!

Ref: CAM347

Afmetingen: 100 x 135 cm - inclusief bijpassende kussensloop van 40 x 60 cm

Materiaal: zacht organisch, satijn geweven katoen met GOTS-label.

Wat betekent het GOTS certificaat? GOTS (Global Organic Textile Standard) is de garantie dat een product is gemaakt van de meest milieuvriendelijke materialen en onder maatschappelijk verantwoorde omstandigheden. GOTS wordt wereldwijd erkend als de strengste norm voor biologische textielproductie en garandeert een veilige, humane en niet-giftige werkomgeving. Als je voor GOTS kiest, bescherm je je kind, je medemensen en het milieu.

Wasadvies: wassen op max 40°C met milde zeep - niet geschikt voor de droogkast.


CAM CAM COPENHAGEN maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt