Bio etherische olie - Tea Tree
AV166

€ 4,95

Je bent nog niet ingelogd

Deze etherische Tea Tree olie is onmisbaar in elke aromatherapie kit. Tea Tree is ideaal om wondjes, onzuiverheden en winterkwaaltjes op natuurlijke wijze te behandelen.

Inhoud: 10 milliliter

 

Deze etherische olie: 

 kan je gebruiken als voedingssupplement 

✓ zuivert de lucht bij jouw thuis

 is niet getest op dieren & vegan

Deze klassieker van de aromatherapie is ideaal om de lucht bij je thuis te zuiveren. Tea Tree is ideaal om op natuurlijke wijze wondjes, onzuiverheden en winterkwaaltjes te verzorgen. Ook krampen, pijn en schimmels kunnen ermee verlicht worden.

De natuurlijke cosmetica en dagelijkse verzorgingsproducten van het Franse merk Avril zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Hun producten moeten qua textuur, geur, efficiëntie en applicatie niet onderdoen voor traditionele cosmetica met een chemische samenstelling. 95% van de ingrediënten in Avril samenstellingen zijn natuurlijk en van natuurlijke origine, 95% van de plantaardige ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw en 10% van alle ingrediënten in de hele reeks producten komt van de biologische landbouw. De meerderheid van hun producten worden gemaakt in Frankrijk, het andere deel in Italië.

Deze etherische olie kan gebruikt worden als voedingssupplement. Doe een druppeltje per dag op een lepel suiker, honing of plantaardige olie. Gebruik dit product niet meer dan de aanbevolen hoeveelheid of gedurende een lange periode. Consulteer altijd een dokter bij ernstige klachten. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt