Baby & kind

10 leuke cadeau's voor baby's vanaf de geboorte

Gepubliceerd op 26 October 2022

Een cadeau kiezen voor een baby vanaf de geboorte is niet altijd even gemakkelijk. Daarom helpen wij jou een handje en geven we jou onze top 10 van leukste cadeaus om een babyjongen of -meisje te geven, van pasgeborene tot 18 maanden.

1. Een mooie rubberen bal

Fonkelende oogjes gegarandeerd met deze soepele bal van natuurlijk rubber. Perfect voor je kleintje voor op te knabbelen en sabbelen,  een cadeau geschikt voor baby's vanaf de geboorte. Eindeloos speelplezier gegarandeerd met deze speelse bal.

cadeau baby

Star Ball Lichtroze - Heveaplanet

2. Beestige activiteitenspiraal

Train baby's oog- en handcoördinatie met de activiteitenspiraal met diertjes. Grappige geluidjes, verschillende texturen en vormen waar kleintjes dol op zijn! Zijn pluspuntjes: gemaakt van biologisch katoen, makkelijk vast en los te maken en de diversiteit aan activiteiten.

baby cadeau

Activiteiten spiraal - Fehn

3. Een trio van dino badspeeltjes

Neem een bad en vertel grappige verhalen met de Dino vriendjes. Wij vinden ze helemaal geweldig omdat ze gemaakt zijn uit onbreekbaar siliconenmateriaal. En pssstt...ze drijven!

baby speelgoed

Trio dino badspeeltjes - Liewood

4. Een schattige rammelaar

Van jongs af aan zal baby zich veilig voelen bij dit schattige zeepaardje  Hij kan op de rammelaar kauwen en wordt gestimuleerd door het zachte geluidje. Extra fijn is dat hij gemaakt is uit natuurlijke rubbermateriaal, ideaal voor een babygeschenk.

baby cadeau

Natuurrubberen Zeepaard - Tiriki

5. Een activiteiten- en speelboog

De nieuwsgierigheid van jouw mini van 0 tot 12 maanden wordt ontwikkeld met deze babygym. Wat we er zo tof aan vinden is de houten samenstelling en de twee hangers die kunnen worden verwijderd en op andere plaatsen, zoals de kinderwagen, kunnen worden geplaatst.

baby speelgoed

Hippe babygym - Plan toys

6. Een flexibele, lichtgewicht rammelaar

De Grabber-rammelaar is gemakkelijk vast te pakken voor baby's kleine handjes, zodat hij eenvoudig in alle richtingen kan worden gemanipuleerd en eindeloos van vorm kan veranderen. Het ontwikkelt de motoriek en maakt een klein rammelend geluid met de kralen die eruit glijden als je ermee schudt.

Baby speelgoedBlue ribbon rammelaar - Trousselier

7. Een überschattige muzikale pluche

De muzikale hondenpluche is een geweldige kameraadje om baby te helpen in slaap te vallen. Wat ons bovendien extra bekoort is het biologisch katoenen materiaal met een vulling van schapenwol en het uitneembare muziekdoosje.

baby speelgoed

Muzikale knuffel - Sigikid

8. Een mooie houten vormendoos

Urenlang plezier, leren en concentratie in één! Jouw baby duwt de vormen in het overeenkomstige gaatje. De doos is bovendien van hout gemaakt, een natuurlijk en stevig materiaal waardoor het een stuk babyspeelgoed is dat jarenlang gebruikt kan worden...

baby cadeau

Midas houten vormendoos - Liewood

9 . Een te gekke sensorische sleutelhanger

Een bijtring, een spiegel en een rammelaar in één speeltje. Het voordeel van dit babyspeelgoed is de ontdekking van verschillende texturen die de 5 zintuigen van kleine schat zullen prikkelen.

baby cadeau

Activiteitensleutelbos - Liliputiens


10. Een degelijke bijtring

Deze uit twee materialen bestaande natuurrubberen bijtring met roze blaadjes van ritselend papier en biologisch katoen is ideaal om gevoelig en geïrriteerd tandvlees tijdens het doorkomen van de tandjes te verzachten. Het stimuleert de coördinatie van de handjes en het gehoor.

baby cadeau Natuurrubberen bijtring - Tikiri

cadeautips kinderen

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt