Baby & kind

10 leuke kraamcadeaus voor elk budget

Gepubliceerd op 6 February 2023

Zoek je een origineel kraamcadeau, maar kun je zelf even niet op een leuk idee komen? Wij gingen voor je op zoek naar leuke cadeaus voor als er een baby geboren is. We hebben ze voor jou met zorg uitgekozen, een echt feestje om te geven. Omdat het niet altijd eenvoudig is om een leuk, trendy en mooi babycadeautje te vinden hebben we een top 10 samengesteld, voor ieder budget. Met één van deze kraamcadeautjes zit je zeker goed!

1. Fijne Verzorgingsproducten

Altijd goed: fijne verzorgingsproducten voor tijdens of na het badderen. Reinigingswater, doekjes, een milde wasgel, een praktisch cadeau voor een klein prijsje waar je iedere ouder blij mee maakt.

cadeau baby

Geschenkset Baby - Bebio

2. Klein speelgoed

Een rammelaar, een bijtring of een badspeeltje, ze zijn het perfecte antwoord op de vraag: Wat kan je geven als kraamcadeau? Of je nu een geschenk zoekt voor een klein budget of je zoekt een extra cadeautje. Met klein babyspeelgoed zullen de kersverse ouders en babytje helemaal in de wolken zijn.

babyspeelgoed

Activiteitenring met biologisch katoen - Nijlpaard en walvis - Fehn

3. Eerste serviessetje

Het klassieke eerste serviessetje, voor baby's eerste hapjes. Veilig  te gebruiken dankzij het unieke siliconen materiaal. Dit is zacht, veilig, mag in de vaatwasmachine en is niet kapot te krijgen. Als klap op de vuurpijl ook nog eens voorzien van super schattige kattenoortjes - we love it! Een super leuk en praktisch kraamcadeau als je het ons vraagt.

Kinderservies Paul - Sandy - Liewood

4. Handige Hydrofiele doeken

Met een baby kun je nooit genoeg hydrofieldoeken hebben. Ze zijn multi-inzetbaar, want onder andere te gebruiken als slabbetje, handdoek, zonnescherm en wikkeldoek... Kersverse ouders zijn dus extra gediend met een set tetradoeken. Bovendien dienen ze ook bij grotere kindjes, een cadeautje voor baby dat lang meegaat, zalig toch?!

Tetradoek

Tetradoeken - Butterlfy Box - Nobodinoz

5. Een knappe babypyjama

Een pasgeboren babytje slaapt gemiddeld zo'n 14 tot 18 uren per dag (wat zouden wij terug graag een babytje zijn...). Daarom is een pyjama het perfecte kraamcadeau. Kies voor een babypyjama in biologisch katoen, dan weet je zeker dat je een streelzacht geschenk geeft!

Pyjama uit biokatoen - Rainbow ether blue- Fresk

6. Een zacht babydekentje

Geef dat zalige geborgen gevoel cadeau met een superzacht babydekentje. Een geschenk dat de kersverse ouders kunnen gebruiken voor in het autostoeltje, de wieg, om op te spelen of gezellig onder te liggen. Zoals je ziet een kraamgeschenk met enorm veel toepassingen.

fleece babydoeken

Fleece babydeken - Ribble rose - Trixie

7. Geweldig geboortesetje

Zoek je een cadeausetje voor een newborn? Een geboortegeschenkset met alles wat een pasgeborene nodig heeft: krabwantjes, slofjes en een slaapzakje. In biologisch katoen, en verpakt in een mooie giftset. Een topper, geweldig om te geven en om te krijgen!

geboorteset

Geboorte set - goumi

8. Een betoverend nachtlampje

Als je een nieuwe ouder uren nachtrust zou kunnen cadeau doen, zou je het zo doen. Spijtig genoeg is dat geen optie, maar je kan wel een (bijna) magisch nachtlampje cadeau geven als kraamgeschenk. Vooropgenomen slaapliedjes, sterprojector, aansluiting voor smartphone of tablet (hello witte ruis), standby na 30 minuten, huildetector ... kortom alles om een babytje zoete dromen te geven.

Lantaarn revolution - de Zee - Trousselier

9. Een comfortabel borstvoedingskussen

Een praktisch kraamcadeau idee waar moeder én baby veel baat bij hebben? Dan is een multifunctioneel voedingskussen een uitstekende keuze. Dit kussen biedt extra ontspanning, bijvoorbeeld tijdens het geven van borstvoeding, super comfy voor mama en kleintje.

zwangerschapskussen kopen

Zwangerschapskussen - Luna - Gold Stella & Dream Pink - Nobodinoz

10. Een fantastische loopwagen

Een loopautootje is een bijzonder leuk kraamcadeau. Een cadeau waar de newborn niet direct wat aan heeft, maar in de toekomst geweldig zal vinden. Daarnaast is een loopwagen prachtig om te zien en zal daardoor leuk staan in iedere (kinder)kamer.

Houten Kinder Loopwagen - Vogels - Plan Toys

Ben je op zoek naar nog meer cadeau-inspiratie voor een kraamgeschenk? Check dan zeker de rest van onze geboortecadeautjes. Veel ontdekkingsplezier! 

Ontdek onze kraamgeschenken

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt