Anders consumeren

2021 - Samen voor een Green Week!

Gepubliceerd op 17 November 2021

Een heuse Green Week bij Sebio ! Kies voor een zero waste badkamer met het Belgische merk Vita Verde : een gratis solide made in Belgium shampoo bij elke bestelling, zonder minimumbedrag, van maandag 22/11/2021 t.e.m. maandag 29/11/2021.

Sebio zegt nee tegen Black Friday! 

Bij Sebio hebben we ons in alle openheid afgevraagd of we al dan niet aan Black Friday zouden deelnemen. Na veel praten en nadenken, valt het niet te onderkennen : als je ecologische of ethische waarden hebt en de consumptiegewoonten wilt verbeteren, dan lijkt Black Friday een zwarte dood tegen een achtergrond van apocalyptische massaconsumptie... Daarom besloten we om ook dit jaar niet deel te nemen aan Black Friday!

In 2019 hebben we reeds nee gezegd tegen Black Friday en onze lokale producenten en fijne zero waste artikelen in de kijker geplaatst.

In 2020 hebben we deze trend verdergezet door deze excessieve en hysterische overconsumptie van een Black Friday tegen te gaan en onze ecologische voetafdruk van onze verzonden bestellingen te verkleinen. Zo is onze samenwerking met Graine de vie ontstaan : wij bieden de mogelijkheid aan onze klanten om het artikel “Ik plant een boom” toe te voegen aan hun mandje en op deze manier 0,25€ te doneren aan Graine de Vie. Dankzij deze bijdrage planten zij een boom voor een herbebossingsproject in Afrika.

Ik plant een boom - Sebio

Ik plant een boom

Onderweg naar een Green Week...

Wat kunnen wij aan onze klanten aanbieden en wat heeft geen negatieve impact op het milieu ?

Om nog meer afstand te nemen van deze waanzinnige Black Friday sales, onze klanten te helpen om anders te consumeren en te kiezen voor ecologische en duurzame producten, opteren wij voor een Green Week. Maak tijdens deze week kennis met een ecologisch alternatief voor een zero waste badkamer: een solide shampoo.

Bestel je favoriete duurzame producten van maandag 22/11 t.e.m. maandag 29/11 en ontvang gratis een solide shampoo van het Belgisch merk Vita Verde, 3 mogelijkheden naar keuze: solide shampoo normaal haar, solide shampoo vet haar, en solide kindershampoo

Vul je mandje en voeg volgende promocode toe naargelang de gewenste solide shampoo :

*Aanbieding geldig zonder minimumbedrag van maandag 22/11/2021 t.e.m. maandag 29/11/2021 of zolang de voorraad strekt.

Green week sur Sebio

Green Week bij Sebio = een gratis solide shampoo

Tijdens deze Green Week hebben wij ervoor gekozen om het Belgische merk Vita Verde in de kijker te zetten. Vita Verde biedt natuurlijke, zero waste of DIY producten aan en pleit voor huisgemaakte verzorgingsproducten en een zero waste badkamer. Vita Verde kiest voor doeltreffende en betrouwbare natuurlijke ingrediënten, waarbij een ideale stabiliteit van de ontworpen ecologische producten gegarandeerd worden. Het merendeel van de formuleringen van hun verzorgingsproducten zijn bio gecertificeerd.

Slow down, take a deep breath and reload, neem tijd voor jezelf met éénvoudige, gezonde en geruststellende verzorgingsrituelen… dit is de essentie van het Belgische merk Vita Verde !

Geniet van onze Green Week actie van 22/11 t.e.m. 29/11 en ontdek één van de volgende solide shampoos !

Solide shampoo normaal haar - Vita Verde

Een subtiel parfum van biologische etherische zoete sinaasappelolie. Deze shampoo zorgt voor natuurlijk zacht en gezond haar. Verpakt in een 100% recyclebare kartonnen (FSC gecertificeerde) verpakking. Met deze shampoo in vaste vorm kom je ongeveer even lang toe als met twee flessen vloeibare shampoo van 250 ml.

Solide shampoo normal haar

Bekijken

Solide shampoo vet haar - Vita Verde

Een zuiverende solide shampoo voor vet haar dat overtollige talg verwijdert, geparfumeerd met etherische citroengras- en laurierolie. Deze solide shampoo helpt het verbruik van plastic flessen te verminderen en zorgt voor zacht en gehydrateerd haar.

Solide shampoo vet haar

Bekijken

Solide kindershampoo - Vita Verde

Een milde solide kindershampoo zonder etherische olie, met zuiverend rheeta-poeder, ontwarrende bittere sinaasappelolie en hydraterende BIO jojoba-olie. Voor zacht, glanzend, gemakkelijk te ontwarren haar.. en respectvol voor het milieu.

Solide kindershampoo

Bekijken

Geen bijzondere kortingen tijdens deze Green Week ?

Bij Sebio worden de prijzen die we aanbieden berekend op basis van een redelijke commerciële marge waar wij over het algemeen niet (of nauwelijks) onder kunnen gaan, met het risico dat wij onze vaste kosten en onze variabele kosten (lonen van onze werknemers, portkosten, logistieke kosten, tools voor e-commerce, enz.) niet kunnen betalen. Daarom geven wij er de voorkeur aan het hele jaar door eerlijke prijzen aan te bieden.

Welke goede voornemens je ook mag hebben voor 2022 (lokaal consumeren ? zero waste levensstijl ?), we moedigen jullie aan om niet uit te stellen wat je tijdens deze Green Week reeds kan beginnen !

Neem een kijkje in ons assortiment lokale en/of duurzame producten, misschien vind je één of ander zinvol ecologisch alternatief. Steun op deze manier een online ecowinkel en help ons te evolueren naar een respectvol consumptiemodel waar mens en milieu centraal staan. Geniet van deze gelegenheid om kennis te maken met de weldaad van een solide shampoo voor het hele gezin !

Vul je mandje met ethische, ecologische en duurzame producten en kies jouw favoriete solide shampoo.

Het Sebio team dankt je alvast voor je vertrouwen en je deelname aan dit fantastische avontuur.

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt