Anders consumeren

5 essentials voor een geslaagde zomer

Gepubliceerd op 11 May 2023

Vakantie, zon, ijs, picknicks, zand, marktjes, wandelingen of fietstochten... We gaan het hebben over de zomer: zijn charmes en zijn kleine pleziertjes, alleen, met z'n tweeën, met vrienden of met familie. Het is het seizoen van kleine pleziertjes die goed voelen, van vakantie en momenten voor jezelf. Maar hoe kunnen we dit alles doen en tegelijkertijd zoveel mogelijk hulpbronnen van onze planeet sparen? Hoe kunnen we van de mooie dagen genieten met respect voor het milieu? Kortom, hoe kan je een mooie en doordachte zomer hebben? Sebio biedt je een selectie van 5 tijdloze en essentiële producten voor al jouw zomers.

1. Minerale zonnecrème

Eerst en vooral, geen zomer zonder bescherming tegen de zon. Goed voor de huid (die wordt beschermd tegen de zonnestralen), maar ook goed voor de koraalriffen (die er geen schade van ondervinden). Op het gezicht, de armen, de benen, de handen... kortom, op alle delen van de huid die aan de zon kunnen worden blootgesteld, kan men zich geen mooie zomerdag voorstellen zonder zich in te smeren met zonnebescherming.

Minerale zonnecrème - Attitude

2. Een gehaakte tas van biologisch katoen

Op het strand, tijdens een picknick bij het zwembad, op de markt... De Nuka biokatoenen draagtas van Liewood komt zowel in de zomer als de rest van het jaar goed van pas. Lichtgewicht en gemakkelijk mee te nemen in een handtas of rugzak, zal het overal zijn waar je bent tijdens de zomer: een stijlvolle herbruikbare tas gewoon perfect om te winkelen of om natte spullen mee terug te nemen na een dag op het strand, bijvoorbeeld.

Herbruikbare tas- Liewood

3. Een ijsthee voor een moment van absolute ontspanning

Een korte pauze gedurende de dag? Er is niets beter dan in een ligstoel te zitten voor een ontspannende en verfrissende sessie. Kiezen voor een biologische thee of infusie van het Belgische merk Teatower betekent kiezen voor een drank die even gezond als lekker en verfrissend is. Kokosnoot en ananas komen samen in de biologische Pinacolada kruidenthee, rooibos ontmoet perzik in de biologische Peach Vine ijsthee, zwarte thee wordt gecombineerd met bergamot en korenbloem in de biologische Blue Earl Grey ijsthee, gember gecombineerd met citroen en groene thee komen samen in de biologische Ginger Cool ijsthee. Doe een (biologisch afbreekbaar) theezakje in een liter water, laat het een paar uur in de koelkast staan en jouw heerlijke, caloriearme drankje is klaar om gedronken te worden.

Ginger cool ijsthee - Teatower

4. Herbruikbare roestvrijstalen ijsblokjes

Wil je een echt koud drankje? Neem een ijsblokje... maar als je liever een drankje hebt dat niet verdund is door het water in het ijsblokje, maak je geen zorgen, de oplossing bestaat. Ontworpen door het Franse merk Gaspajoe en wordt geleverd in de vorm van acht roestvrijstalen ijsblokjes. Dit is het gezondste en meest ecologische materiaal dat de smaak van jouw drankje niet verandert. Een leuke touch: elk ijsblokje is versierd met een onbreekbaar gegraveerd motief, voor een vleugje plezier dat altijd leuk is.

Inox ijsblokjes - Gaspajoe

5. IJsvormpjes voor kinderen... en hun ouders

We blijven in dezelfde lijn van verkoelende pleziertjes, met deze mooie siliconen ijsvormpjes van Liewood. Gemaakt van siliconen, voor meer zachtheid en veiligheid, ze zijn soepel, dus zeer gemakkelijk uit de mallen te halen en kunnen steeds opnieuw worden gebruikt. Liefhebbers van lekker eten kunnen zich er verfrissen onder het genot van lekker zelfgemaakt ijs in de vorm van schattige diertjes. Gepureerd fruit, smoothies, melkbereidingen, chocolade, plantaardige melk... De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Ijsvormpjes manfred - Liewood

Ik wens jullie een zalig zonnige zomer!

Groetjes,

Shirley

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt