Anders consumeren

Alle essentials voor een geslaagde en afvalvrije picknick

Gepubliceerd op 11 April 2023

ecologische picknick

Een zonnige dag is perfect voor een picknick, omdat het een geweldige manier is om samen te komen en te genieten van een speciaal moment zonder dat het veel geld kost. Tijdens een picknick kun je heerlijk kletsen met vrienden, spelletjes spelen met jong en oud. Maar het belangrijkste is dat je een heerlijke homemade maaltijd deelt die je zelf hebt meegenomen. Om een succesvolle picknick te hebben, is het essentieel om de juiste accessoires mee te nemen en de meest praktische verpakkingen te gebruiken. Hieronder hebben we de benodigdheden voor een geslaagde picknick op een rijtje gezet.

Herbruikbare borden

Herbruikbare borden zijn een onmisbaar item voor een picknick en ideaal voor het eten zonder onnodig afval te creëren. Naar onze bescheiden mening zijn de Liewood borden niet alleen praktisch, maar ook stijlvol en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast biedt Preserve composteerbare plantaardige borden aan.

Assiettes bioplastique durables colorées

Logan borden - 6-pack - Tuscany rose multi mix - Liewood

Bamboe bestek

Bamboe bestek van 'Bambaw' is een betrouwbare keuze voor liefhebbers van buiten eten.De bestekset, die geleverd wordt met een handige opberghoes, is gemaakt op een eerlijke manier en heeft antibacteriële eigenschappen. Het bijgeleverde schoonmaakborsteltje maakt het schoonmaken van de rietjes gemakkelijk!"

couverts en bambou réutilisables

Bamboe bestekset - Lagoon

Ecofriendly drinkflessen

Herbruikbare waterflessen zijn onmisbaar in ons dagelijks leven. Of je nu naar je werk gaat, naar de sportschool of een picknick, dit accessoire is een absolute must-have voor elke verplaatsing. In ons assortiment drinkflessen vind je een breed scala aan kleuren en materialen om aan al je wensen en behoeften te voldoen. Onze favoriet van het moment is de FRESK isotherme gourde van bamboe en roestvrij staal!

Gourde en inox et bambou réutilisable Fresk

Nordic drinkfles uni - 500 ml - Ash rose - FRESK

Isotherme zakken

Als je jouw  maaltijd en drankjes wilt vervoeren, is er niets handiger dan een isotherme tas! De tassen van het merk Roll'Eat zijn bijzonder goed ontworpen en hebben een inhoud van 2,5 liter. Ze zijn licht van gewicht, gemakkelijk schoon te maken en hebben een handig handvat waarmee u ze gemakkelijk kunt dragen. Met deze tas zult u nooit meer zonder kunnen! Ontdek nu de praktische en gebruiksvriendelijke tassen van Roll'Eat en geniet van de vele voordelen die ze bieden.

sac hermetique pour transporter aliments

Waterdichte zak - ROLL'EAT

Onbreekbare rvs bewaardozen

Geniet van heerlijke fruitsalades, kaas, gazpacho en andere ingrediënten naar keuze tijdens uw picknick. Maar vergeet niet dat wegwerpverpakkingen en vervuilende verpakkingen niet meer van deze tijd zijn! Kies in plaats daarvan voor onbreekbare opbergdozen, voedselpotten en lunchboxen. En het beste nieuws is dat Sebio u hiervoor tal van mogelijkheden biedt! Ga voor duurzame en milieuvriendelijke opties en geniet nog meer van uw picknick.

boites rondes réutilisables et durables pique nique

Trio van ronde dozen - ECOLUNCHBOX

Herbruikbare snackzakjes

Herbruikbare zakjes zijn een praktisch alternatief voor lunchboxen en zijn net zo milieuvriendelijk voor het vervoer van uw voedsel. Het merk Roll'Eat is een referentie op dit gebied. Deze zakjes zijn vlekbestendig, openen en ontvouwen zich in twee seconden en zijn heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in tal van kleuren en leuke designs. Gedaan dus met onnodige verpakkingen!

pochette alimentaire réutilisable et lavable

Herbruikbaar snackzakje - Snack'n'Go - Tiles Pink - Roll'eat

Gaat u picknicken met kinderen? Het geweldige merk Liewood biedt alle accessoires voor de maaltijden van uw kleintjes (bekers, borden, kommen, waterflessen, enz.). Gemaakt van duurzame materialen, natuurlijk, en vooral super mooi, het is zeker een hit!

set repas pour enfants en silicone

Vivi siliconen eetset - Cat rose multi mix - Liewood

Fijne picknick en een mooie zomer!

Clémence

Pique-nique ecologique

Ga terug

Cadeaus en korting

Word lid van Planet Family

Klantenservice

Behulpzaam en eerlijk advies

Veilig betalen

In een veilige omgeving

Snelle levering

Bij je thuis of in een afhaalpunt